Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Česká Barbie sa ukázala v bikinách, dovolenkárom takmer oči vypadli: TO sú melóny!
Zdielať na

Česká Barbie sa ukázala v bikinách, dovolenkárom takmer oči vypadli: TO sú melóny!

Zdroj: Instagram

Umelá kráska si užívala letné radovánky pri vode u nás na Slovensku, kde spôsobila poriadny rozruch. Jej megaprsia sa jednoducho nedali prehliadnuť!

19-ročná Gabriel Jiráčková známa ako Lolo ta Bella robí všetko pre to, aby sa čo najviac podobala na bábiku Barbie. Po dlhom čase sa ukázala v bikinách a vyvetrala svoje osmičky. To je pohľad!

Česká Barbie zaujala aj známu spoločnosť Bancroft.

Lolo ta Bella bola prirodzene pekné dievča, no jej to nestačilo. Plastikami, výrazným mejkapom a oblečením sa snaží o jediné – byť čo najviac podobná Barbie.

Gabriel si nechala zväčšiť svoje prsia na osmičky, no zvyšok ultraštíhleho tela je vraj výsledok každodennej driny a odriekania.

Keď nedávno zavítala do Rajeckých Teplíc a začala pózovať priamo v bazénoch, ľudia museli byť úplne šokovaní. Takéto „atrakcie“ nemajú ani v tých najdrahších strediskách každý deň.

"To je snáď prvýkrát po dlhej dobe, kedy som sa nechala vyfotiť v plavkách a nehanbím sa to dať von. Teraz konečne vidím, že to odriekanie a drina za to vážne stoja a motivuje ma to k ďalšiemu posunu," napísala pod odvážne fotografie v bikinách.

Čo poviete na jej fotky vy? Je toto ešte pre niekoho sexi?

https://www.instagram.com/p/B0WDsteoPzR/

https://www.instagram.com/p/B0as3Jli5w5/

https://www.instagram.com/p/B0q83vpITpP/

https://www.instagram.com/p/Bxk0g1qClBD/

Súvisiace články

Najčítanejšie