Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Akú dĺžku vlasov nosíte najčastejšie? Prekvapí vás, čo to prezradí o vašej osobnosti
Zdielať na

Akú dĺžku vlasov nosíte najčastejšie? Prekvapí vás, čo to prezradí o vašej osobnosti

Zdroj: pinterest.com

Vedeli ste, že podľa dĺžky vlasov, ktorú nosíme najčastejšie, môžeme rozoznávať štyri typy osobnosti? Ste krátkovláska, nosíte bob, alebo ste roky verná dlhým vlasom?

Hoci každá z nás počas života vystrieda niekoľko účesov, istý strih a dĺžku máme predsa len najradšej a po čase sa k nej vrátime. Zistite hneď, či ste sa v týchto štyroch základných popisoch našli aj vy!

Aj naša pani prezidentka nedávno prekvapila zmeneným účesom...

Krátky "Pixie" účes

Odráža pokojnú, veľmi spoločenskú a zrelú osobu, preto sú aj vaše známosti a priateľstvá silné a dlhodobé. Ste veľmi šikovné, pokiaľ ide o riešenie problémov. Uprednostňujete predovšetkým komfort a dobrý vzhľad. Jednou z vašich chýb je to, že niekedy konáte unáhlene, ale nakoniec nájdete najvhodnejšie riešenie. Vaši nadriadení vás rešpektujú, pretože vidia, ako milujete svoju prácu a všetko čo robíte, robíte s vášňou.  

pinterest.com

Trendy bob

Táto dĺžka vlasov naznačuje, že ste čestný a jednoduchý človek, ktorý hovorí pravdu bez ohľadu na to, aké ťažké to môže byť. Viete si udržať dokonalú rovnováhu medzi svojim osobným a profesionálnym životom. Máte rýchle myslenie a viete, ako sa sústrediť. Vždy radi experimentujete s novými vecami vo všetkých oblastiach. Nenávidíte rutinu a nebojíte sa ani radikálnych zmien imidžu. Naopak, milujete ich! Ale časté zmeny vášho vzhľadu tiež odrážajú aj výkyvy nálad, ktoré vás tiež charakterizujú.

pinterest.com

Stredne dlhé vlasy alebo "Lob"

Ste osoba, ktorá nemá komplexy a ste spokojná so svojím vzhľadom. Vynikáte prirodzenou krásou, ktorá je pre opačné pohlavie mimoriadne príťažlivá. Tiež máte zvláštnu schopnosť vynikať v rozhovoroch a záleží vám na priateľoch, ktorí vás preto majú radi. Milujete výzvy a nové projekty.

pinterest.com

Dlhé vlasy

Milujete romantiku a veríte, že raz stretnete princa na bielom koni. Ste náročná a dosť kritická osoba. Typickou vlastnosťou je u vás aj žiarlivosť, ale keď sa zamilujete, dáte do vzťahu všetko. Máte silné a hlboké city, preto nevyhľadávate krátke vzťahy. Milujete vrúcne a dlho, tak, ako sú dlhé aj vaše vlasy. Ste kreatívny človek, ale musíte sa naučiť byť viac organizovaný, aby vás neovládol chaos. Vaša vytrvalosť vám pomôže dosiahnuť veľké úspechy.

pinterest.com

Súvisiace články

Najčítanejšie