Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Trápi vás nadmerné vypadávanie vlasov? TRIK tejto ženy funguje okamžite
Zdielať na

Trápi vás nadmerné vypadávanie vlasov? TRIK tejto ženy funguje okamžite

Zdroj: Profimedia

Ani vás príroda neobdarovala prirodzene bujnou hrivou, alebo ste o husté vlasy prišli po pôrode? Vďaka tejto finte sa budete cítiť krajšie a sebavedomejšie!

Denné umývanie, časté farbenie, používanie kulmy, žehličky, fénu, agresívna vlasová kozmetika ale aj nedostatok vitamínov, to sú všetko príčiny, ktoré vám nielen zhoršia kvalitu vlasov, ale môžu zapríčiniť aj ich postupné vypadávanie.

Na krásne a rýchlo rastúce vlasy vyskúšajte aj túto super masku!

Aby ste sa opäť mohli pýšiť krásnou hrivou, musíte sa snažiť hore uvedené príčiny eliminovať. Kým sa stav vašich vlasov zlepší a začnú vám opäť dorastať, môžete si pomôcť týmto trikom.

Televízna moderátorka Vogue Williams (33) ukázala na sociálnej sieti trik, ktorým maskuje vypadané vlasy po pôrode. Keďže vie, že ide o normálny hormonálny jav, ktorý sa opäť zlepší po pár mesiacoch, ťažkú hlavu si z redších vlasov nerobí.

Kým na hustejší cop je možné vlasy mierne natupírovať, prípadne pripnúť príčesok, horšie je to na vrchu hlavy, kde pri vypnutých vlasoch vidno prázdne miesta. Televízna hviezda okukala trik od kaderníkov a na tieto “plešinky” si rovnomerne nanáša bronzer do stratena.

Instagram

Môžete si pomôcť hubkou či štetcom a odtieň si nezabudnite prispôsobiť farbe vašich vlasov.

Také jednoduché a výsledok je perfektný, čo poviete?

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/ByfWTNwgmNs/

https://www.instagram.com/p/BtmA7hMB-ho/

Súvisiace články

Najčítanejšie