Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na staré kolená modelkou: Túto zrelú krásku si módny svet zamiloval
Zdielať na

Na staré kolená modelkou: Túto zrelú krásku si módny svet zamiloval

Zdroj: Instagram/brennanevon

Začať modelingovú kariéru tesne pred dôchodkovým vekom? A prečo nie! Táto krásna žena to dokázala a z množstva lákavých ponúk si dnes môže vyberať!

Evon Brennan (58) kontaktovali z modelingovej agentúry, lebo ich zaujala na Instagrame a oslovili ju s ponukou spolupráce. Evon najskôr správu vymazala, lebo si myslela, že ide o nejaký vtip, no keď dostala ďalšie správy, nakoniec súhlasila so stretnutím.

Aj Daniela Peštová sa blíži k 50-tke a stále je žiadanou modelkou...

Evon sa stretla s majiteľkou agentúry Fleur Brady, ktorá vyhľadáva práve modelky v zrelom veku, ale stále neverila, že o ňu majú naozaj záujem. Definitívne tomu uverila až keď ju zavolali o 4 dni, aby odletela na fotenie do Nemecka pre Schwarzkopf.

Odvtedy sa jej kariéra rozbehla raketovou rýchlosťou a pracovala v kampaniach pre rôzne značky vrátane JD Williams či Primark.

Evon sa dovtedy živila najmä hudbou, okrem toho, že je speváčka, je tiež učiteľkou spevu. Tvrdí, že sa to s modelingom dá perfektne skĺbiť.

 

„Som rada, že môžem ukazovať ľuďom, že nosiť pekné oblečenie a vyzerať dobre a moderne, môžeme úplne v každom veku,“ hovorí zrelá kráska, ktorá chce zostať v brandži dovtedy, kým to bude možné.

„Žijem si skvelý život, modeling zdvihol moje sebavedomie, robím niečo, o čom som nikdy ani nesnívala. Je to neuveriteľné,“ dodáva Evon, ktorú miluje nielen módny svet, ale tiež tisíce žien, pre ktoré sa stala vzorom.

Je úžasná, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/BrGYLiVDOjn/

https://www.instagram.com/p/ByFzS7yhvxY/

https://www.instagram.com/p/BxueFYShICy/

https://www.instagram.com/p/BvtIZ2hD9_j/

https://www.instagram.com/p/BwSqDrkD-E0/

https://www.instagram.com/p/BjlIoj7n-4l/

https://www.instagram.com/p/BvR_ZnqDPqS/

https://www.instagram.com/p/BjjrJNUHvRM/

Súvisiace články

Najčítanejšie