Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tieto celebritné krásky odmietajú plastiku: TAKTO bojujú proti vráskam
Zdielať na

Tieto celebritné krásky odmietajú plastiku: TAKTO bojujú proti vráskam

Zdroj: Profimedia

Aké sú osvedčené tipy hollywoodskych krások v boji proti starnutiu? Teraz ich môžete vyskúšať aj vy!

Sú krásne, obľúbené, neprepadli plastickým zákrokom a vyzerajú super aj keď už dávno nemajú 20 plus. Za ich bezchybným vzhľadom často stoja gény, ale aj dôkladná starostlivosť.

Julia Roberts (51)

Herečka vyzerá dokonale vždy a všade a právom sa stala päťkrát najkrajšou ženou sveta, hoci jej tvár nie je vyplnená botoxom. V jej kúpeľni sa nenachádza žiadna kopa kozmetiky, naopak si vystačí so základnou výbavou a jedným krémom s ľahkou textúrou. Je milovníčkou olivového oleja, ktorý si tiež často do svojho pleťového krému pridáva. Pravidelne svoju tvár aj telo navyše chráni opaľovacím krémom.

Profimedia

Penélope Cruz (45)

Pôvabná španielska herečka si v živote omotala okolo prsta nejedného muža. Niet sa čomu diviť, vyzerá totiž stále skvele. A aký je jej recept na krásu? "Moja mamička mi vždy radila, aby som jedla zdravú vyváženú stravu a dostatočne spala. V mladosti mi jej rady prišli otravné, dnes ale viem, akú veľkú pravdu mala." Herečka patrí medzi ženy, ktoré si z vrások rozhodne nič nerobia. "Teším sa na vrásky. Moja babička hovorievala, že každá vráska má svoj príbeh." Hoci herečka nikdy nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu, menšie neinvazívne zásahy neodsudzuje.

Profimedia

Halle Berry (52)

Aj dva roky po päťdesiatke vyzerá Halle Berry stále skvele a človek by jej pokojne tipol o desať rokov menej. Čo stojí za jej dokonalým vzhľadom? Popri tom, že pravidelne cvičí a jej jedálniček obsahuje samé zdravé potraviny, za jej krásnu pleťou je tiež silný vývar z kostí! "Chodím k mäsiarovi a poprosím si vždy kosti, ktoré by aj tak vyhodil. Doma ich dvadsaťštyri hodín varím vo vode a výsledný vývar vypijem. Je to neskutočný zdroj kolagénu," prezradila v jednom rozhovore. Zároveň sa nezaobíde bez ružovej vody, ktorú aplikuje na tvár pred nanesením mejkapu. "Mám pocit, že je pleť potom celkovo jasnejšie a sviežejšia."

Salma Hayek (52)

Čo stojí za dokonalým vzhľadom mexickej herečky? Nehľadajte v tom žiadnu vedu, je to pravidelné a dôkladné odličovanie. Hollywoodska kráska sa nechala počuť, že nikdy nejde spať neodlíčená. "Nikdy sa mi nestalo, že by som do postele vliezla s mejkapom. Aj keď mi bolo mizerne, bola som chorá, alebo dokonca opitá! Možno si občas zabudnem dať dole šaty, šperky alebo topánky, ale tvár musím mať vždy čistú."

Profimedia

Jessica Alba (38)

Aj Jessica Alba dala na rady svojej mamičky a dodnes dodržiava zásady, ktoré ju pri starostlivosti o pleť naučila. Nezaobíde sa preto bez opaľovacieho krému, ktorý jej tvár chráni pred škodlivým slnečným žiarením a spomaľuje tak predčasné starnutie pleti. "Moja mama dokázala ušetriť na oblečení, ale nebála sa investovať do kvalitnej kozmetiky. Vždy mi kládla na srdce, že sa o svoju pleť musím dôkladne starať."

Facebook

Kate Hudson (40 rokov)

Americká herečka má krásu v génoch. V starostlivosti o pleť sa nechala inšpirovať svojou nemenej atraktívnou maminkou - herečkou Goldie Hawn (73). Tá si každé ráno oplachuje tvár ľadovou vodou, aby minimalizovala tvorbu nových vrások. Obe si navyše niekoľkokrát týždenne dávajú ľad na očné okolie ako prevenciu proti vráskam a kruhom pod očami.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie