Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
ZMENA kvôli comebacku Spice Girls: Čo poviete, vyzerá teraz Geri lepšie?
Zdielať na

ZMENA kvôli comebacku Spice Girls: Čo poviete, vyzerá teraz Geri lepšie?

Zdroj: Profimedia

Celé roky nosila blond vlasy, no v období najväčšej slávy ju preslávila ohnivá hriva. Čo myslíte, vrátila sa k tejto farbe aj dnes? Pozrite sa, ako vyzerá!

Tak predsa sa to stalo! Legendárna skupina Spice Girls potešila fanúšikov a odštartovala svoj dlho plánovaný comeback. Z pôvodnej zostavy síce chýba Victoria Beckham, no dievčatá si to naplno užívajú aj bez nej.

Návrat ohnivej Geri

Geri Horner (predtým Halliwell) bola kvôli výrazne ryšavým vlasom v skupine známa aj pod prezývkou Gigner Spice, kto si spomína?

https://www.instagram.com/p/BqhJSUZnQUp/

Krátko po rozpade Spice Girls sa rozhodla ryšavej zbaviť a celé roky bola spokojná s blond odtieňom. Tesne pred návratom na pódia však fanúšikov prekvapila zmenou. Ak tipujete, že sa k ryšavej farbe vrátila, máte pravdu. Tentokrát však v oveľa jemnejšej a prirodzenejšej verzii.

https://www.instagram.com/p/BxxFaTmnPLi/

Hoci to mal byť comeback roka, vraj z nich boli fanúšikovia sklamaní. Mnohí tvrdia, že poriadne drahé lístky za to absolútne nestáli, niektorí dokonca odišli z koncertu už v polovici.

https://www.instagram.com/p/Bx5M2w8pro3/

Možno to ani Geri po rokoch už tak nespieva, ale vyzerá výborne, čo poviete? Z ostatných členiek je najstaršia, v lete bude mať už 47 rokov!

https://www.instagram.com/p/BxxFW8pHVdu/

https://www.instagram.com/p/Bx4SANMlGne/

Súvisiace články

Najčítanejšie