Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Je TOTO Slovenka s najkrajšími vlasmi? Jej bohatú hrivu by jej závidela nejedna žena!
Zdielať na

Je TOTO Slovenka s najkrajšími vlasmi? Jej bohatú hrivu by jej závidela nejedna žena!

Zdroj: Instagram/nikakunetkova

Určite ste už čítali pár príbehov o cudzinkách, ktoré majú prirodzene krásne a nekonečne dlhé vlasy. My sme takúto jednu našli aj na Slovensku! Nikola má 22 rokov a korunu krásy, ktorá je ako z reklamy na šampón.

Úspešná študentka je nielen krásna mladá žena, ale na prvý pohľad vás zaujmú práve jej vlasy. Tie sú nielen dlhé, ale aj poriadne husté.

Majú ich v rodine? „Mám pocit, že u nás to ide tak z generácie na generáciu. Môj dedko mal teraz 82 rokov a má naozaj husté vlasy, čo dnes ani niektorí moji kamaráti nemajú. Moja mama a sestra majú takisto veľmi husté vlasy, takže by som povedala, že som sa dobre narodila,“ smeje sa Nikola, ktorá si svoje vlasy nikdy nefarbila. 

Ak by ste si mysleli, že sa o svoju korunu krásy prehnane stará, omyl! „Starostlivosť nemám nejakú špeciálnu. Používam obyčajný šampón, pričom si vlasy umývam každý druhý deň. Raz za dva mesiace si dám takú menšiu kúru v podobe kokosového oleja. Okrem toho je dobré pravidelné strihanie, aspoň tie 2-3 cm, aby boli vlasy zdravšie. Myslím si, že na vlasy, nechty či pleť má vplyv aj strava a pitný režim. Snažím sa jesť zdravo, piť veľa vody a pravidelne cvičiť.“ Čo by Nikola poradila iným ženám, ktoré túžia mať vlasy ako ona? Hlavne trpezlivosť!

Jeden z ďalších dôvodov, prečo si nechala dlhé vlasy je, že nimi môže pomôcť ostatným. „Nedávno som videla projekt Vystrihaj sa Slovensko, kde môžete darovať vlasy a tým niekomu urobiť radosť. V budúcnosti by som svoje vlasy chcela aj ja darovať,“ dodáva. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? #blonde #cervenykamen #hair #girl #me #instadaily #goodday #photography #longhair #castle ?

Príspevok, ktorý zdieľa Nika Kunetkova (@nikakunetkova),

Nikolu zaujíma aj móda, no rozhodne nie je jej otrokom. „Mám skôr rada jednoduchšie veci, nie moc krikľavé a asi ku každému outfitu nosím tenisky. Mám doma priam armádu tenisiek, ktoré nosím snáď ku všetkému. Najradšej by som si tenisky obula aj na svadbu, ale na to mám ešte čas,“ priznáva s úsmevom.

Popri škole všetok svoj voľný čas venuje svojej najväčšej vášni a tou je tvorba videí. „Množstvo videí tvorím najmä z mojich výletov, keďže veľa cestujem a tento formát ma naozaj baví. O pár dní ma čakajú bakalárske štátnice, ku ktorým som taktiež točila video o mojom obľúbenom meste: Prahe!“ dodala na záver.

Súvisiace články

Najčítanejšie