Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
3 účesy, ktoré sú aj po 20 rokoch stále HITOM: Nosíte jeden z nich?
Zdielať na

3 účesy, ktoré sú aj po 20 rokoch stále HITOM: Nosíte jeden z nich?

Zdroj: Instagram

Verili by ste, že naozaj exituje pár účesov, ktoré aj po desiatkach rokov vyzerajú na ženskej hlave super, nie sú staromódne a ženy ich rady nosia? Tu sú!

Kým niektoré ženy menia farbu, dĺžku aj strih svojich vlasov podľa aktuálnych trendov, sú aj také, ktoré sú verné overenej klasike.

Je dokonca možné, že niektoré dámy už dlhých dvadsať rokov svoju korunu krásy radikálne nezmenili a ostali verné jedinému strihu. A dobre urobili! Sú tu totiž hneď tri účesy, ktoré aj po takom dlhom čase nevyjdu z módy. 

Pixie účesy

Krátke až chlapčenské strihy sa ľahko udržiavajú a stylingom ich môžete vždy nejako inak vytvarovať. Navyše svoju majiteľku omladia a dodajú jej sviežosť. 

Dlhý bob

Bob a jeho variácie ženy jednoducho milujú! Krátky, dlhý, vlnitý alebo s rovnými vlasmi - hodí sa rôznym typom tváre. Navyše sa aj ľahko udržiava, a práve preto je pre mnohé ženy voľbou číslo jeden.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Arrasiane com minha t-shirt da @galeriaflora

Príspevok, ktorý zdieľa ?????????? • ??? (@eulaliathamirez),

Ofina

Dokáže zakryť vrásky na čele a okamžite vám uberie pár rokov. Pri ofine platí jediné pravidlo - nájsť dĺžku a tvar, ktorá vyzdvihne všetko to, čo je na vašej tvári pekné! Variácii je naozaj veľa, inšpirujte sa!

Súvisiace články

Najčítanejšie