Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Známa tanečnica sa pustila do umelých krások: TOTO Plačková, Gašparovičová a spol asi nerozdýchajú
Zdielať na

Známa tanečnica sa pustila do umelých krások: TOTO Plačková, Gašparovičová a spol asi nerozdýchajú

Zdroj: Facebook/Melánia Kasenčáková

Niektoré ženy majú rady prirodzenosť, iné neváhajú ľahnúť si pod nôž, len aby sa priblíži k vysnívanému ideálu krásy. Známa tanečnica rozhodne patrí do prvej skupiny.

 Melániu Kasenčákovú známu pod umeleckým menom Lady Mel spoznala širšia verejnosť aj vďaka jojkárskej šou Miliónový tanec.

Úspešná tanečnica, choreografka a vlastníčka tanečnej školy neoplýva len talentom, ale môže sa pochváliť aj múdrou hlavičkou. Práve prostredníctvom sociálnych sietí dodáva sebavedomie iným ženám a snaží sa zmeniť myslenie tých, ktoré sú so sebou pre niečo nespokojné. „Furt sme nespokojné so svojim telom, chceme sa na niekoho podobať, mať štíhle drieky, umelé prsia a pery a zabúdame tak na svoju naozajstnú farbu vlasov a šťavnaté krivky, čo sme zdedili po mamkách... Zobuďme sa a majme sa viac rady,“ vyjadrila sa už v minulosti.

Tentoraz si na mušku zobrala práve vyumelkované celebrity ako sú Zuzana Plačková, Michaela Gašparovičová, Andrea Heringhová a iné krásky, ktoré nie sú svojím vzhľadom spokojné a dávajú sa vylepšovať. Práve im sa mnohé mladé ženy snažia podobať a keď nemajú dosť peňazí na „prerábku“ cítia sa menejcenné. A čo im temperamentná tmavovláska odkázala? „Čo ten “trend” plastických úprav? Prečo sa to deje a propaguje jak prášok na pranie - ako úplne základná potreba? Veď keď mám druhu bradu, tak mám druhú bradu! Aspoň je moja! Ako urobí niečo také človeka šťastným, keď ho zoškaredí a vôbec sa na seba nepodobá. Či to je zámer?“ 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

S ním

Príspevok, ktorý zdieľa LADY MEL (@ladymelofficial),

Súvisiace články

Najčítanejšie