Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Keď uvidela, ako jej upravili obočie, takmer odpadla: Aj dieťa by TO zvládlo lepšie!
Zdielať na

Keď uvidela, ako jej upravili obočie, takmer odpadla: Aj dieťa by TO zvládlo lepšie!

Zdroj: Profimedia

Napriek tomu, že v skrášľovacích salónoch by mali pracovať naozajstní profesionáli, nie je to vždy tak. Niečo o tom vie aj táto žena, ktorá ho opúšťala so slzami v očiach.

Angličanka Megan Ferguson (26) si dávala obočie pravidelne tetovať, ale keď otehotnela, rozhodla sa využiť bezpečnejšiu metódu.

Namiesto upraveného obočia katastrofa

Budúca mamička si nechala v salóne poradiť a po úprave jej obočie ešte “nafarbili,” pričom použili prírodné a úplne bezpečné produkty.

Keď sa Megan po skončení procedúry pozrela do zrkadla, nemohla uveriť vlastným očiam! “Bola som absolútne zhrozená z toho výsledku. Aj štvorročné dieťa so zaviazanými očami by to zvládlo lepšie,” povedala pre denník The Sun zhrozená zákazníčka.

Profimedia

Jej obočie vyzeralo úplne neprirodzene, akoby jej ho nakreslili fixkou. Dokonca siahalo úplne mimo línie jej vlastného obočia, čo sa nedalo prehliadnuť.

Profimedia

Nikdy viac!

Za túto katastrofu si kozmetička neváhala vypýtať dokonca 15 libier! “Chcelo sa mi plakať, tak som radšej rýchlo odišla,” dodáva Megan, ktorá ihneď navštívila iný salón, kde jej za ďalších 5 libier obočie aspoň čiastočne “zmazali.” Doma si obočie drhla dovtedy, kým si celú farbu nezošúchala. Po tomto hroznom zážitku si bude pravdepodobne dofarbovať obočie radšej sama…

Nalíčiť si obočie doma nie je až také ťažké! Vyskúšajte to podľa videonávodu!

Súvisiace články

Najčítanejšie