Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dokonalé vlasy? Ani náhodou! Pozrite sa, koľko celebrít načapali bez príčeskov
Zdielať na

Dokonalé vlasy? Ani náhodou! Pozrite sa, koľko celebrít načapali bez príčeskov

Zdroj: Profimedia

Priznajte sa, koľkokrát ste závideli známym kráskam ich bohaté a lesklé hrivy? Možno vás to prejde, keď zistíte, že každá druhá má v skutočnosti horšie vlasy ako vy!

Na verejnosti a spoločenských akciách sa predvádzajú nielen v drahých a krásnych róbach, ale dajú si záležať aj na dokonalom účese. Nie vždy je však všetko tak, ako to vyzerá na prvý pohľad.

Väčšina slávnych krások má kvôli častému farbeniu a experimentovaniu svoje vlasy v takom zlom stave, že nosí príčesky či parochne, ďalšie si ich nechávajú zase predlžovať a zahusťovať.

Kým niektoré krásky sa k používaniu parochní bez problémov priznali, mnohé sa neodvážili svoju skutočnú pokrývku na hlave ukázať svetu. A niektoré jednoducho prichytili v nevhodnom momente paparazzi.

Vedeli ste napríklad, že Lady Gaga má v skutočnosti krátke tmavé vlasy? Predtým si ich farbila do platinového odtieňa, ale po častej manipulácii s farbami jej začali vypadávať a preto vraj nosí iba parochne.

Úplne zničené a vypadané vlasy má vraj aj Beyoncé, kvôli problémom s anorexiou a bulímiou o vlastné vlasy prišla aj Paris Hilton a príčesky a parochne nosí aj Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Rita Ora a mnohé ďalšie.

Pozrite sa na tieto zábery a potom sa pozrite do zrkadla, určite budete spokojnejšie!

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie