Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Túžite po novej farbe vlasov? Znamenie vám napovie, aký odtieň je pre vás TOP
Zdielať na

Túžite po novej farbe vlasov? Znamenie vám napovie, aký odtieň je pre vás TOP

Zdroj: unsplash.com

Takmer každá žena si už vyskúšala nejakú zmenu strihu a rôzne farebné odtiene, možno však tú správnu farbu stále hľadáte. Vedeli ste, že ten top odtieň pre vás môžete zistiť aj podľa horoskopu?

Vlasy sú korunou ženskej krásy, vyjadrujú osobnosť, identitu a pohľad na život. Bez ohľadu na to, čo je aktuálne trendy, každej pristane niečo iné. Možno vás to prekvapí, ale pri výbere tej najvhodnejšej farby pre vás, vám môže pomôcť aj znamenie, v ktorom ste sa narodili.

Profimedia.sk

Baran

Vaša hlava je silná, konkurencieschopná, aktívna a impulzívna, ktorá býva často a rada číslom jedna. Pasujú k vám tmavo hnedé vlasy, ohnivo červené alebo vlasy s vínovými odleskami. Takéto farby zvýšia atraktivitu dynamického Barana.

Býk

Býci nachádzajú radosť v pocite luxusu, ale ťažko pracujúci a vášnivý Býk sa potrebuje dostať aj k prírode a občas sa cítiť aj trošku špinavo. Preto im sadne akýkoľvek odtieň gaštanových vlasov, čo sa presne zhoduje so zemitou zmyselnosťou Býkov.

Blíženci

Trvalo mladiství, univerzálni chameleóni, akými sú Blíženci, vedia, že zmena je korením života, takže si môžu meniť farbu svojich kučier pomerne často. Blíženci si intuitívne vyberajú odtiene ľahké až stredne hnedé s jemnými prúžkami karamelu.

Rak

Domov a rodina sú pre starostlivých Rakov prioritou, milujú rituály a radi jedia. Sú však tiež náladoví, rovnako ako príliv a odliv. Rovnováhu získajú svetlo hnedými vlasmi, ktoré budú zvýraznené tmavo hnedými prúžkami.

Lev

Levy sú divadelníci, ktorí milujú zábavu a obdiv, túžia po tom, aby boli stredobodom pozornosti a stredom vesmíru. Sú prirodzení vodcovia, a ak chcú zažiariť v žiari reflektorov, mali by zvoliť blond odtiene alebo aspoň zosvetlené pruhy.

Profimedia

Panna

Čistotné Panny, ktoré sú orientované na detaily, majú rady, keď sú starostlivo upravené a svieže. Preferujú účesy, ktoré sú rýchle a nevyžadujú vysoké nároky na údržbu. Svetlo hnedé odtiene alebo stredne popolavo hnedé sú pre nich ideálne - synchronizujú s praktickou povahou Panny.

Váhy

Správne a dobre vychovaná Váha má rada oblečenie aj štýly, ktoré sú pohodlné elegantné. Pokiaľ ide o farbu vlasov, Váhy by mali zvoliť odtiene champagne, popol, med alebo tmavo tlmený blond.

Škorpión

Tajomní, dramatickí a mlčanliví Škorpióni radi skúmajú temné stránky života, čo nemusí byť vždy negatívne, ale naopak. Pristane im modročierna farba, ktorá definuje mystiku a hĺbku Škorpiónov.

Strelec

Dobrodružný a optimistický Strelec rád cestuje, môže byť inšpirujúci učiteľ, ktorý verí, že práve tak sa môže o živote dozvedieť čo najviac. Preto by Strelci mali zvoliť farbu medi, červenú alebo hrdzavú.

Kozorožec

Vážni a ambiciózni Kozorožci dávajú radi na obdiv hmotné zabezpečenie a dobrý vkus, čo krásne rezonuje vo farbe vlasov, ktorá by mala vyzerať nákladne. Bohaté, tmavo hnedé odtiene sú síce konzervatívne, ale to je práve pre Kozorožca to pravé orechové.

Vodnár

Unikátny, nekonvenčný, výstredný a avantgardný Vodnár chce šokovať svet a jeho výstrednosť a poburujúci postoj sú vyjadrené aj farbou vlasov. Tie bývajú často najrôznejších odtieňov, ktoré pokojne menia každý mesiac - od ružovej, petrolejovo modrej až po fialovú či zelenú.

Ryby

Kreatívne, nápadité, mystické a zasnené Ryby vyzerajú, že sú zladené s vyššou dimenziou. Sú to nadaní umelci, herci, hudobníci, tanečníci a fotografi. Ich farbou vlasov je svetlá blond, sivasto žltá alebo odtieň ľanu - tie odrážajú éterickú podstatu Rýb.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie