Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Má 45 rokov, no postavičkou konkuruje tínedžerkám: Jedzte TOTO a budete vyzerať ako známa Slovenka
Zdielať na

Má 45 rokov, no postavičkou konkuruje tínedžerkám: Jedzte TOTO a budete vyzerať ako známa Slovenka

Zdroj: Instagram

Vychytená slovenská návrhárka Jana Pištejová by so svojimi mierami mohla pokojne robiť modelku a svoje kúsky aj predvádzať. Teraz prezradila, čo ju aj po štyridsiatke drží vo forme.

Pri pohľade na jej aktuálne fotky v bikinách ťažko uveriť, že táto žena nedávno oslávila 45. rokov! Útla návrhárka stavila na jedinú zaručenú vec, ktorá ju drží vo forme a dodáva jej energiu – správne jedlo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes sme sa rozhodli s Radečkom, že obídeme celý ostrov peši. Čo myslíte, ako to dopadlo?

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Pištejová Official (@pistejka),

„70% strava 30% pohyb. Túto pravdu určite poznáte... Nesmiete kočky diétovať, treba ten zdravý životný štýl naozaj žiť. Zabudnite na procesovanú, fritovanú a cukrovú stravu a drinky...(veď to ani nie je chutné) sú z toho kyseliny a zbytočné nadúvanie = znak toho, že jeme nesprávne... Telo vám za to všetko dobré, čo mu dáte poďakuje tým, že bude stále nie len zdravé, ale aj pekné...dávno po 40-ke. Peknú postavu doladíte cvičením, ale bábätkovskú kožu na tele v tomto veku môžete mať len keď dobre papáte a to najmä BEZ CUKRU! Imunita funguje na plné obrátky, čo viac chcieť? 15 rokov bez antibiotík...,“ zverila sa Jana na Instagrame. Faktom je, že vyzerá aj o polovicu mladšie, ako v skutočnosti je a je živým dôkazom toho, čo s človekom dokáže urobiť zdravé jedlo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Zapadá... No 6....a nás to večerné svetlo ešte stále baví #holidayglam #holidayinthesun #maldives #sunset #sunsetlovers

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Pištejová Official (@pistejka),

 

Pištejovej tip na sýte a zdravé raňajky:

„Čerstvý špenát, benedikt vajíčko, avokádo a bezlepkový toast oživený sezamom, kešu majonézou a chilli - to je pre telo úplná láska...energia vám vydrží až do obeda!“

Súvisiace články

Najčítanejšie