Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najpopulárnejšia beauty blogerka naň nedá dopustiť: Poznáte jej odličovací TRIK?
Zdielať na

Najpopulárnejšia beauty blogerka naň nedá dopustiť: Poznáte jej odličovací TRIK?

Zdroj: Instagram

Patrí medzi najvplyvnejšie a najsledovanejšie ženy na Instagrame, fandí jej niekoľko miliónov fanúšikov z celého sveta. Takmer každý príspevok či tip sa okamžite stane hitom, inak to nebolo ani teraz!

Beauty blogerka Huda Kattan (35) je svojimi trikmi na krásu známa v mnohých krajinách sveta.

Jednoduchými DIY videami a tutoriálmi dokáže osloviť tisícky ľudí, a produkty, ktoré prezentuje, sa často vďaka nej beznádejne vypredajú.

Jej vlastná kozmetická značka Huda Beauty je mimoriadne úspešná, rovnako, ako každý jeden príspevok na sociálnej sieti. Najnovší trik, ktorý používa pri odličovaní a nevie si ho vynachváliť, teraz testujú mnohé ženy. O čo vlastne ide?

Huda vymenila odličovacie mlieka a prostriedky za pánsku penu na holenie. Tú si naniesla v hrubej vrstve na celú tvár a jednoducho zotrela uterákom. (použiť môžete aj odličovacie tampóny). Pena na holenie šetrným spôsobom dôkladne odstránila nielen mejkap, ale dokonca aj očné tiene a riasenku.

Pozrite sa, ako to vyzerá v praxi, možno sa vám tento tip bude hodiť, ak napríklad prespíte u frajera a zabudnete si kozmetickú taštičku!

Súvisiace články

Najčítanejšie