Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chcela si odfarbiť si vlasy doma, teraz to ľutuje: Takto TO nikdy nerobte!
Zdielať na

Chcela si odfarbiť si vlasy doma, teraz to ľutuje: Takto TO nikdy nerobte!

Zdroj: Profimedia

Jar je ideálny čas na zmenu účesu, ale ak túžite byť krajšie, nepúšťajte sa do radikálnych zmien vlastnými rukami. Táto tínedžerka je dôkazom toho, že to môže dopadnúť katastrofou!

Američanku Josie Laro (19) už omrzeli tmavé vlasy a zatúžila po radikálnej zmene. Mladá žena však urobila obrovskú chybu, do odfarbovania sa pustila sama a takmer prišla o všetky vlasy!

Takto nie!

Josie tvrdila, že použila rovnaký domáci odfarbovač v minulosti už dvakrát a vždy bola s výsledkom spokojná, teraz však jej vlasy zareagovali úplne inak.

Takéto vlasy mala predtým...

Profimedia

​Približne po dvadsiatich minútach ju začala intenzívne páliť pokožka na hlave a hneď vedela, že je zle! Nadvihla igelitovú čiapku a zasiahol ju hrozný zápach horiacich vlasov. Utekala do sprchy, aby si to z vlasov rýchlo vymyla, ale pri sprchovaní jej začali vypadávať celé chumáče vlasov.

Po tejto obrovskej chybe, ktorú už nikdy nezopakuje, jej zostali iba oči pre plač. Takto vyzerali jej zničené a vypadané vlasy s príšernou nerovnomernou farbou…

Profimedia

„Vyzeralo to ako obrovská hromada špagiet alebo rezancov v sprche. Cítila som sa príšerne, bolo to ako scéna z hororu,“ povedala pre denník Mirror.

Profimedia

Šikovná kaderníčka ju zachránila

Josie bola z tohto zážitku a najmä z dôsledkov domáceho odfarbovania taka nešťastná, že dokonca zostala niekoľko dní zavretá doma a plakala do vankúša.

Neskôr sa pomocou online diskusií pokúšala získať nejakú radu či pomoc, ako neprísť o úplne všetky vlasy. Vtedy ju kontaktovala kaderníčka, ktorá sa jej ujala a sľúbila jej, že zničeným vlasom pomôže.

Celková záchrana vlasov trvala neskutočných 5 hodín, v rámci ktorých kaderníčka upravila strih, farbu a naniesla niekoľko liečivých sér a proteínových ošetrení. Na to, v akom stave boli vlasy Josie, je výsledok fantastický, čo poviete? Snáď sa už dostatočne poučila a nikdy nič podobné už doma nezopakuje!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie