Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slávna vizážistka ukázala, ako vyzerala kedysi: Neuveríte, že ide o tú istú osobu!
Zdielať na

Slávna vizážistka ukázala, ako vyzerala kedysi: Neuveríte, že ide o tú istú osobu!

Zdroj: Instagram/bybrookelle

Táto premena patrí jednoznačne medzi najvýraznejšie, aké sme kedy videli. Z emo dievčaťa sa stala krásna sexi blondínka. WAU!

Známa austrálska make-up artistka a influencerka Brookelle McKenzie (28) ukázala úplne prvýkrát fotografiu zo svojich tínedžerských čias a jej fanúšikom padla sánka. Kým sa z nej stala táto sexica, mala úplne inú vizáž a imidž, ktorý by ste nečakali!

Neuveriteľná premena

28-ročná vizážistka má na svojom Instagrame takmer 900-tisíc fanúšikov, ktorí obdivujú jej šikovné ruky a neskutočný talent. Nikto z nich však doteraz netušil, že tá, ktorá mení iné ženy na dokonalé krásky, sama prešla pred rokmi radikálnou premenou.

Keď ukázala, ako vyzerala, keď mala o polovicu rokov menej, ľuďom padla sánka a nemôžu uveriť že takto vyzerala v puberte.

https://www.instagram.com/p/BsyfF5lDuY6/

Ako 14-ročná prepadla emo štýlu, nosila čierne strapaté vlasy a príliš výrazný tmavý mejkap. Dokonca sa priznala, že v tomto období si sama strihala vlasy žiletkou!

„Mám pocit, ako keby som odhalila svoju skutočnú identitu. Kto si pamätá MySpace Brookelle?“ napísala k fotografii, pod ktorou sa okamžite spustila lavína komentárov.

„Wow! Neskutočná premena!“, „Z rockerky sexbomba, super!“, „Pristane ti to, vyzeráš perfektne!“

Čo poviete na totálnu zmenu imidžu make-up artistky vy?

https://www.instagram.com/p/BotzY0mhjtC/

https://www.instagram.com/p/Bd7Kw8yBXSh/

https://www.instagram.com/p/BC76Z0aRtXe/

https://www.instagram.com/p/BjsztcPB1Xp/

Súvisiace články

Najčítanejšie