Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pred rokom úplne neznáma, dnes sa o ňu bijú: Čo poviete na netypickú modelku vy?
Zdielať na

Pred rokom úplne neznáma, dnes sa o ňu bijú: Čo poviete na netypickú modelku vy?

Zdroj: Instagram

Je absolútne odlišná od krások, ktoré sa doteraz presadili v modelingu a kariéru modelky jej nepredpovedal snáď nikto. Táto mladá žena dokazuje, že krása má rôzne podoby a byť odlišná, môže byť aj veľkou výhodou.

Tess McMillan (18) z Texasu objavil pred rokom na Instagrame známy fotograf Heather Hazzad, ktorého jej atypický vzhľad okamžite uchvátil.

Absolútne iná

V modelingu sa už dlhú dobu neobjavujú tuctové krásky, ale medzi najžiadanejšie patria práve mladé ženy, ktoré sú niečím výnimočné a iné. Tess je však ešte viac ako len to, jej vzhľad pripomína ženu pochádzajúcu z úplne inej doby.

Má bujné krivky, bacuľatú tvár a porcelánovú pleť posiatu pehami a vďaka výrazným ryšavým hustým vlasom je neprehliadnuteľná. Napriek tejto “inakosti” mnohých prekvapilo, že bola oslovená na prácu modelky.

 https://www.instagram.com/p/BmRVi-qnK3G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Vzor pre mladé dievčatá

Tess má za sebou niekoľko fotení pre najznámejšie módne magazíny, predvádzala pre svetové značky a ďalšie ponuky sa jej len tak hrnú.

Netypickej modelke fandia aj mnohé dievčatá, pre ktoré je dobrým príkladom toho, že nemusia hladovať a trýzniť sa, aby dosiahli úspech. Ona sama zverejňuje vlastné fotografie zásadne bez úprav.

Hoci sa Tess vo svete modelingu mimoriadne darí, stále sníva o herectve, ktoré je u nej na prvom mieste. Držíme jej palce a tešíme sa, ak ju uvidíme aj na filmovom plátne.

https://www.instagram.com/p/BuG8EHmge3S/

https://www.instagram.com/p/BuKJKpMARu6/

https://www.instagram.com/p/BT2p8llgYN_/

https://www.instagram.com/p/BiNZek6n1nf/

https://www.instagram.com/p/BtrFhD0AWYT/

https://www.instagram.com/p/Bp-GtPTAZHb/

https://www.instagram.com/p/BnHxzstFHXQ/

https://www.instagram.com/p/BWLXKwzAuHn/

https://www.instagram.com/p/BmZKodOHBWZ/

Súvisiace články

Najčítanejšie