Jasno
15°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Naozaj má toľko rokov? Krásnej zubárke tipujú aj o polovicu menej!
Zdielať na

Naozaj má toľko rokov? Krásnej zubárke tipujú aj o polovicu menej!

Zdroj: Instagram/sjeuro

Má krásnu tvár, pestované vlasy a dokonalú postavu a pokojne by sa mohla živiť aj ako modelka. Jej skutočný vek vás však poriadne prekvapí.

Lee Sujin je nielen šikovná zubárka, ale aj nádherná žena, od ktorej si mnohé iné pýtajú recept na jej mladistvý vzhľad. Snáď nikto by si netipol, že táto kráska má už 50 rokov!

Ako to len robí?

Lee pracuje ako zubná lekárka už dlhých 25 rokov a vyzerá to tak, že popri liečení zubov objavila aj tajomstvo večnej mladosti. Inak si nedokážeme vysvetliť, že v 50-tke vyzerá takto perfektne a to vraj bez akýchkoľvek estetických zákrokov.

Nedávno sa objavila ako hosť v televíznom programe, ktorý pomáha riešiť vzťahy medzi rodičmi a deťmi. Lee bola obvinená vlastnou dcérou zo závislosti na sociálnych sieťach, čo ich vzájomný vzťah úplne narušilo.

Paradoxom bolo, že divákov viac ako samotný problém, zaujímal práve mladistvý výzor zubárky. Aj vy ste zvedaví, ako to len robí, že vyzerá aspoň o dvadsať rokov mladšie?

Lee je na sociálnych sieťach veľmi populárna a hoci ju mnohí obdivujú, má aj veľa neprajníkov, ktorí ju vyzývajú, aby sa priznala k plastickým zákrokom. Ona však tvrdí, že za všetkým je zdravý životný štýl - kvalitná strava, pravidelný spánok a veľa pohybu.

Na svoj vek rozhodne nevyzerá, súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie