Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
3 vlasové trendy, ktoré budú na jar IN: Praktické a šik účesy si určite obľúbite
Zdielať na

3 vlasové trendy, ktoré budú na jar IN: Praktické a šik účesy si určite obľúbite

Zdroj: Profimedia

Tieto tipy oceníte tak na spoločenskú udalosť, ako aj na bežný pracovný deň. Sú úplne jednoduché a z vlasov si ich vyčarujete za pár minút!

Každé ročné obdobie prináša nové módne novinky, ale rovnako sa menia aj trendy v účesoch či líčení. Tentokrát nebudeme predstavovať strihy, ale spôsoby, ako si vlasy môžete učesať, ak chcete byť trendy a šik.

3 jarné vlasové trendy

Bohatý konský chvost

Podľa celebritnej stylistky Laury Polko, bude práve vysoký konský chvost s poriadnym objemom jedným z top jarných trendov. Tento účes obľubujú mnohé celebrity vrátane Jennifer Lopez či Ariany Grande a túto jar hlási veľký comeback. Ak nemáte dostatočne husté vlasy, použite pred vypnutím vlasov do chvosta kulmu, natáčky, alebo ich odspodu mierne natupírujte.

https://www.instagram.com/p/BpA4zAxH208/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BYESLRCFYwr/

Uhladený nízky drdol

Podľa stylistky Polko bude nízky drdol ďalším trendom, ktorým môžete privítať jar. “Výsledok tohto účesu má byť taký, aby to vyzeralo bez námahy, nie úplne dokonalo. Vrch hlavy si učešte na hladko, ale samotný drdol na temene hlavy by mal pôsobiť trošku chaoticky a nedbalo,” vysvetľuje stylistka, ktorá odporúča účes doplniť trendy sponkami či jemnou čelenkou.

https://www.instagram.com/p/Bp0VyLQFSSQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/Bsa3xpTHAbc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Výrazné vlasové doplnky

Vlasové spony a sponky hlásia svoj veľký comeback a rozhodne ich neschovávajte! Letia tie “priznané,” ktoré upútajú na prvý pohľad. Tento drobný doplnok vám dodá šmrnc a aj z minimalistického outfitu vyčaruje zaujímavý look. Môžete siahnuť po jednoduchších sponkách, ale fičia aj extrémne veľké a nápadné. Prekvapí vás, aký efekt s týmito drobnými doplnkami dosiahnete, ich výhodou je aj to, že vyzerajú skvelo na každom type vlasov a tiež na rôznych dĺžkach. Vyskúšate?

https://www.instagram.com/p/BizrsOCl7gy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/Bq7jjJKnB6e/

https://www.instagram.com/p/BihnJD4gUDm/

https://www.instagram.com/p/BoBaOYBA7s3/

Súvisiace články

Najčítanejšie