Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Najstaršia bikiny modelka opäť boduje: V reklame na spodnú bielizeň bez RETUŠE
Zdielať na

Najstaršia bikiny modelka opäť boduje: V reklame na spodnú bielizeň bez RETUŠE

Zdroj: Profimedia

S modelingom začala po päťdesiatke a tesne pred šesťdesiatkou si ju vybrali na fotografovanie spodnej bielizne. Je odvážna, krásna a najmä sa nebojí byť prirodzená!

Nicola Griffin (59) je mamou dvoch dospelých detí a je perfektným príkladom toho, že na plnenie svojich snov nikdy nie je neskoro!

Charizmatická Angličanka začala pracovať ako modelka až v 53 rokoch a najviac ju preslávilo fotenie bikín pre magazín Sports Illustrated.

Nicola má tesne pred šesťdesiatkou a starnutia sa rozhodne nebojí a ani proti nemu nemieni bojovať. Už celé roky si nefarbí vlasy a necháva si ich v prirodzenej šedivej farbe, vrásky a škvrny na tele považuje za svoje poznávacie znamenia.

https://www.instagram.com/p/BtIWwMFl664/

Najnovšie fotografovanie v spodnej bielizni pre internetový obchod JD Williams si zrelá modelka poriadne užila a ohlasy na reklamu boli mimoriadne priaznivé. Nielen preto, že sa konečne niekto nebál a vybral si do kampane aj staršiu ženu, ale tiež preto, že fotografie ponechali úplne prirodzené, bez grafických úprav a retuše.

https://www.instagram.com/p/Bqw0vEDllbt/

"Nicola vyzerá nádherne a sebavedome, takže sme nemali žiaden dôvod zasahovať do týchto záberov,” prezradila hovorkyňa JD William, Suzi Burns.

Profimedia

"Keď som bol mladá, nikdy som nebola so sebou spokojná. Čím som staršia, tým viac milujem svoje nedokonalosti. Je to úplne v poriadku, že nie som dokonalá…”

https://www.instagram.com/p/Bq6xd7zlDIw/

Zrelá modelka potvrdila, že sa cíti oveľa lepšie a sebavedomejšie, ako v mladosti. Modeling je pre ňu skvelou inšpiráciou, aby pravidelne športovala a dodržiavala zdravý životný štýl.

"Všetkým ženám by som poradila, aby sa nebáli byť odvážnejšie a aby si viac verili. Ste krásne také, aké ste. Užívajte si to!” dodáva žena, ktorou sa rozhodne oplatí inšpirovať!

https://www.instagram.com/p/Bste_snl4Zx/

https://www.instagram.com/p/BnDpVPmH7MW/

https://www.instagram.com/p/Btfb-XfFbSJ/

https://www.instagram.com/p/BjwxV6Gn2_H/

https://www.instagram.com/p/BmdyCY9nqui/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie