Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mirgová sa pochválila veľkosťou nohavíc, akú teraz nosí: Ženy chcú jej recept na chudnutie
Zdielať na

Mirgová sa pochválila veľkosťou nohavíc, akú teraz nosí: Ženy chcú jej recept na chudnutie

Zdroj: Instagram

Ešte pred pár mesiacmi jej mnohí vyčítali kilá navyše a vysmievali sa z jej figúry. Dominika Mirgová vytrela zrak neprajníkom a ukázala top postavičku.

Dominika nepatrí medzi šťastné ženy, ktoré môžu zjesť hocičo a neodrazí sa to na ich hmotnosti. Práve naopak!

A hoci ostatné mesiace mala nejaké to kilečko navyše, problém so svojou postavou malo skôr speváčkino okolie. Aj preto kývla na výzvu, vďaka ktorej sa jej podarilo schudnúť. Aktuálne sa pýši super krivkami, ktoré aj ukázala svetu. Pri pohľade na Dominiku sa mnohé ženy pýtajú jediné – Ako sa jej podarilo schudnúť?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pre pekný víkend posielam ?? Čo tak zajtra si pustiť pár ukážok z pripravovaného albumu ?? Mali by ste krajšiu nedeľu ?? ☺️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

„Denne dostávam od vás množstvo otázok, ako sa mi podarilo schudnúť a že chcete poradiť...baby v prvom rade to nešlo zo dňa na deň. Trvá to už nejaký ten čas a výsledky sa dostavili až teraz. Priznám sa, že v mojom momentálne najrušnejšom období nemám čas si stanoviť kedy čo mám jesť a čo nie. Jem to, čo si moje telo vypýta v menších dávkach. Jem trikrát za deň a pijem veľa vody. Trebalo len rozhýbať metabolizmus, ktorý konečne pracuje tak, ako má. Ale nebudem vám klamať, na začiatku som si aj poplakala. Ale dala som to a teraz si už aj za odmenu doprajem, napr. aj hranolky. A navlečiem sa do šiat, ktoré som nemohla zapnúť, a obliekam si nohavice veľkosť 36 ... To ma na tom baví najviac. Teším sa už len na to, kedy konečne začnem opäť cvičiť,“ zverila sa Dominika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Denne dostávam od vás množstvo otázok ako sa mi podarilo schudnúť a že chcete poradiť...baby v prvom rade to nešlo zo dňa na deň ☝? Trvá to už nejaký ten čas a výsledky sa dostavili až teraz ??? Naštartovala to výzva od @oriflameslovensko spoločne s @lussimakeupartist a @zuzanaliskova_medibalance ❤️?? Priznám sa že v mojom momentálne najrušnejšom období nemám čas si stanoviť kedy čo mám jesť a čo nie. Jem to čo si moje telo vypýta v menších dávkach ?? Jem tri krát za deň a pijem veľa vody ? Trebalo len rozhýbať metabolizmus, ktorý konečne pracuje tak ako má ??? Ale nebudem vám klamať, na začiatku som si aj poplakala ? Ale dala som to ?? a teraz si už aj za odmenu doprajem napr aj hranolky ☺️?? A navlečiem sa do šiat, ktoré som nemohla zapnúť, a obliekam si nohavice veľkosť 36 ? ...to ma na tom baví najviac ❤️ biitch ??? Teším sa už len na to kedy konečne začnem opäť cvičiť, takže @sporthousetrnava pripravte sa na mňa ? po albume ideme do toho ?? ??‍♀️ @jirko_blatny_official ? @lussimakeupartist

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Súvisiace články

Najčítanejšie