Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Podvod na fanúšikov? TOTO prekazilo Plačkovej vysnívanú dovolenku
Zdielať na

Podvod na fanúšikov? TOTO prekazilo Plačkovej vysnívanú dovolenku

Zdroj: Instagram

Zuzana si spolu s manželom už pár dní užívajú vysnívanú dovolenku v Karibiku. Všetko by bolo úplne super, nebyť jedinej veci...

Zuzane sa konečne splnil jeden zo snov, po ktorom dlho túžila. Slovensku dala na mesiac zbohom a odletela za teplom do Karibiku.

Počas niekoľko týždňovej plavby loďou navštívi viacero turistami obľúbených miest. Samozrejme, svojich fanúšikov na Instagrame informuje prostredníctvom fotiek a videí takmer o každom svojom kroku. Hoci to vyzeralo na ničím nerušenú dovolenku, ľudská závisť a zloba znepríjemnili tmavovláskyne sladké ničnerobenie.

 

Instagram

​Keďže sa na lodi nachádza viacero slovenských turistov, tí si ju bez dovolenia natáčali aj fotili. To krásku natoľko nahnevalo, že im nechala na svojom Instagrame šťavnatý odkaz. Ten napokon o pár hodín neskôr radšej vymazala...

https://www.instagram.com/p/BtGKjO8hhDg/

Vášnivú diskusiu spustila aj jedna z fotiek, ktorú zverejnila na Instagrame. Viaceré ženy ju obvinili, že sa na fotkách upravuje, aby vyzerala dokonale. Pritom sama Zuzana sa v minulosti priznala, že na svojej postavičke poriadne zamakala a schudla, aj preto, aby na fotkách dobre vyzerala a nemusela sa retušovať... Podľa nás vyzerá super a mať jej miery by chcela nejedna žena. 

Táto fotka vyvolala vášne

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie