Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Príbeh anorektických dvojčiat šokoval svet: Ich aktuálne fotky sú len pre silnejšie povahy
Zdielať na

Príbeh anorektických dvojčiat šokoval svet: Ich aktuálne fotky sú len pre silnejšie povahy

Zdroj: Instagram

Svetom modelingu otriasa škandál istej ruskej agentúry, ktorá má na svedomí dve tínedžerky. Hoci boli kosť a koža, agenti im povedali, aby schudli. Dnes dievčatá bojujú o život.

Masha a Dasha sú 14-ročné dvojčatá, ktoré snívali o tom, že sa im podarí preraziť vo svete modelingu. Miesto slávy a cestovania však trpia podvýživou a hocikedy sa im môže zastaviť srdce.  

Pred pár mesiacmi to boli krásne vysmiate dievčatá

Instagram

​Dnes je z nich toto

Instagram

Instagram

Hoci boli chudučké a vážili 50 kilogramov, v agentúre im povedali, aby zhodili ešte 5 kilogramov. Vraj budú mať užšiu tvár a vystúpia im lícne kosti. Už aj tak chudé dievčatá sa začali ešte viac obmedzovať v strave. Ako prvé prestali po 5 jesť, potom začali zmenšovať porcie jedál až takmer nejedli vôbec. Vyhladovali sa až tak, že jedna z nich váži 36 kilogramov a druhá 40.

 V lete vyzerali takto

Instagram

Pred chudnutím to boli krásne a veselé dievčatá

Instagram

​Dievčatá pred pár dňami skolabovali a skončili v nemocnici, kde im však lekári akosi nevedeli alebo skôr nechceli pomôcť. Teraz sú doma a vlastne zaživa umierajú. Pomôcť im chce v rodnom Rusku  množstvo známych tvári, ktoré sa snažia vyzbierať peniaze na ich liečbu. Jediné, čo ich matke nateraz ostáva dúfať je, že im odborníci ešte dokážu pomôcť. Ako je možné, že si nevšimla, že jej dcéry vychudli na kosť je tiež otázne...

Súvisiace články

Najčítanejšie