Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Na večierku si nechala zväčšiť pery: Keď vytriezvela, čakal ju ŠOK!
Zdielať na

Na večierku si nechala zväčšiť pery: Keď vytriezvela, čakal ju ŠOK!

Zdroj: Facebook

Preháňať to s alkoholom sa naozaj neoplatí. Táto krásna mladá žena na to doplatila doslova katastrofálne. Toto by ste určite nechceli zažiť ani v najhoršom sne!

Rachael Knappier (28) si užívala večierok, na ktorý ju priateľky pozvali, a vypila už niekoľko pohárikov. V podnapitom stave urobila príšerné rozhodnutie, ktoré bude ľutovať ešte veľmi dlho.

Facebook

​Najhoršie rozhodnutie

Rachael sa kamarátkam priznala, že si nechala nedávno trošku “nafúknuť” hornú peru, ale že plánuje ešte jednu procedúru s botoxom. Medzi pozvanými však boli ženy, ktoré jej ponúkli botoxovú procedúru za výhodnú cenu.

„Kamarátka mi hovorila, aké sú to skvelé a šikovné kozmetičky, tak som sa rozhodla, že idem do toho,“ spomína Rachael, ktorá bola odvážna aj vďaka tomu, že mala v sebe niekoľko pohárov alkoholu.

Krátko po zákroku mala pocit, že je všetko v poriadku, ale po niekoľkých hodinách začala cítiť šialenú bolesť a tlak. “Bolo to príšerné, myslela som si, že od bolesti zomriem,” popisuje chvíle hrôzy nešťastná žena. 

Facebook

Rachael neskôr zistila, že ženy, ktoré jej botox vpichli, neboli vôbec odborníčky, ale bývalé trestankyne a aj samotná látka bola pochybná, pravdepodobne išlo o podvodníčky, ktoré si chceli zarobiť. 

Facebook

Mladá žena mala šťastie aspoň v tom, že o peru neprišla úplne.

Facebook

​Po troch mesiacoch špeciálnej liečby sa jej konečne pery vrátili do pôvodnej podoby. 

“Na akékoľvek kozmetické zákroky si vyberajte iba špecializovaných a overených odborníkov a uistite sa, že ošetrenie sa vykonáva v hygienickom, bezpečnom a vhodnom prostredí,” cituje denník The Sun ošetrujúcich lekárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie