Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Premena tejto ženy je BOMBA: Na ulici by ste ju dnes nespoznali
Zdielať na

Premena tejto ženy je BOMBA: Na ulici by ste ju dnes nespoznali

Zdroj: profimedia.sk

Pre Celine bola stredná škola hotovým peklom. Spolužiaci sa jej vysmievali, že je škaredá, šikanovali ju a zničili jej sebavedomie. Miesto sebaľútosti urobila zo seba toto!

Pre niektorých je stredná škola zábava, pre iných utrpením. Práve to druhé platilo aj v prípade Celine. Ostatní spolužiaci ju totiž šikanovali pre jej vzhľad. 

Celine pred piatimi rokmi

profimedia.sk

​Dnes 24-ročná tmavovláska kedysi nosila krátke vlasy a bola veľmi štíhla. Jedného dňa si povedala, že už má po krk šikany a rozhodla sa, že sa všetkým neprajníkom pomstí. A teda urobila to naozaj svojsky! Od roku 2013 si šetrila každý zarobený peniaz na plastické operácie. Podarilo sa jej našetriť hotový majetok, ktorý investovala do seba. Do dnešného dňa má za sebou 3 zväčšenie poprsia, pier, zmenšenie nosa a rôzne výplne na tvári. A výsledok? Ten je bombastický!

Dnes je z nej sexi kosť

Instagram

Instagram

Celine je konečne spokojná. „Vždy som bola veľmi veselý človek, ale nikdy som sa vo svojej koži necítila dobre. Toľko ľudí ma odsudzovalo len preto, lebo som bola škaredá. Časom som sa zmenila na smutného človeka. Chcela som byť opäť šťastná, tak som na sebe zmenila všetko to, čo sa mi nepáčilo,“ vyjadrila sa v médiách. Na túto premenu jej stačilo iba 5 rokov! Plastická chirurgia naozaj dokáže hotové zázraky.

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie