Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOP účesy na jeseň a zimu: Z rozmanitých trendov si určite vyberiete
Zdielať na

TOP účesy na jeseň a zimu: Z rozmanitých trendov si určite vyberiete

Zdroj: pinterest.com

Účesové trendy tejto sezóny sú také pestré, že si z nich vyberú dlhovlásky, ale aj ženy s kratšou dĺžkou vlasov. Inšpirujte sa!

Nosia sa masívne copy, baletné drdoly, ofiny, vlnité účesy či ofiny. Ktorý účes vás oslovil najviac?

Cestička uprostred

Ak nosíte cestičku skôr nabok, skúste si ju prehodiť na stred. Jednoduchá zmena bude vyzerať skvelo na úplne rovných aj vlnitých vlasoch. Tento typ účesu je aktuálnym trendom asi aj vďaka Meghan Markle, ktorá ho obľubuje.

https://www.instagram.com/p/Bo-xUZIBZ8Z/

Baletný drdol

Vysoko vyčesané drdoly sú späť. Tento účes je skvelý aj v prípade, že ste si nestihli umyť vlasy. Najskôr si vyčešte vysoký konský chvost a ten obmotajte a upevnite obyčajnými sponkami. Výsledok bude perfektný! 

pinterest.com

Masívny cop

Ak túžite po príležitostnej zmene, nemusíte utekať ku kaderníčke. Túto sezónu fičia silné vrkoče. Zapletený, priberaný, či rybí chvost, dôležité je, aby bol poriadne masívny. Ako to dosiahnuť, ak nemáte veľmi husté vlasy? Vlasy jednoducho zapleťte, zagumičkujte a potom jednotlivé pramene v cope popoťahujte. Ihneď bude vyzerať hustejší. Pomôžu tiež pripletené stužky, ktoré sú tiež trendy. 

pinterest.com

Rozcuchané vlny

Ak sa rozhodnete nechať si vlasy rozpustené, in sú momentálne aj nedbalé vlny. Nepravidelné, akoby vetrom rozcuchané vlny s ofinou či bez môžete nosiť na bežný deň ale pokojne tak vyrazte aj na spoločenskú akciu či party. 

Profimedia

Detská ofinka

Výhodou tohto výrazného účesu je, že si ho väčšina z nás dokáže urobiť doma pred zrkadlom. Priznajte sa, koľké z vás si takúto trendy ofinu ostrihalo v detstve? 

Instagram

​Hríbik

Ďalší účes, ktorý v detstve nosili mnohé dievčatá ale aj chlapci. Našťastie, jeho aktuálna podoba je o niečo viac trendy, ako účesy „podľa hrnca,“ ktoré sme nosili my. Pristane rovnako blondínkam ako tmavoláskam, patrí však rozhodne medzi účesy, na ktoré treba odvahu.

Profimedia

Ružová zostáva

Ak sa vám táto farba zapáčila v minulom roku, ale nemali ste odvahu ju vyskúšať, môžete to urobiť teraz. Jemné ružové tóny vám dodajú ženskosť a jemný vzhľad.

pinterest.com

 

Súvisiace články

Najčítanejšie