Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vysmiata Varholíková po prepustení z väzenia: Takto jej chutí sloboda
Zdielať na

Vysmiata Varholíková po prepustení z väzenia: Takto jej chutí sloboda

Zdroj: TASR

Je to už mesiac, čo si milionárska dcéra Eva Varholíková Rezešová užíva slobodu. Kým niekoho pobyt vo väzení zničí, ona vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým!

Šesť rokov strávila členka klanu Rezešovcov za mrežami v maďarskej väznici za to, že pri havárii, ktorú spôsobila, zomreli štyria ľudia.

Pred autonehodou si užívala večierky

facebook

​​Koncom augusta sa Eva konečne dostala na slobodu a odvtedy si môže vychutnávať život plnými dúškami. Kým na fotkách spoza mreží pôsobila skľúčene, s kruhmi pod očami a hlbokými vráskami na čele, dnes je na ňu úplne iný pohľad! Eva si pred pár dňami vyšla so švagrinou do sushi reštaurácie a z aktuálnej fotky vidieť, že vyzerá k svetu. Vrásky aj kruhy pod očami sú preč! 

​Dnes vyzerá takto

Instagram

​Eva sa na sociálnych sieťach chváli mladíckou pleťou, ktorú by jej mnohé rovesníčky mohli závidieť. Časopis Šarm v minulosti prišiel s informáciu, že si Eva dávala do tváre pichať botox a práve vďaka nemu vyzerala sviežo a mlado. Je dosť možné, že sa matka dvoch dcér po pobyte za mrežami opäť dáva dokopy aj takýmito zákrokmi. Dnes má hladkú tvár, usmieva sa a vychutnáva si luxus, ktorý musela šesť rokov oželieť.

Súvisiace články

Najčítanejšie