Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tešila sa na nový účes, zostali jej len oči pre plač: Neuveríte, ako ju ostrihali!
Zdielať na

Tešila sa na nový účes, zostali jej len oči pre plač: Neuveríte, ako ju ostrihali!

Zdroj: Facebook/Amy Gallagher

Nový účes a upravené vlasy nám dokážu vylepšiť náladu a dvihnúť sebavedomie na počkanie, však? Platí to však iba v prípade, ak sa zveríte do rúk tej správnej osobe, čo sa v tomto prípade žiaľ nepodarilo...

Amy Gallagher (19) navštívila kadernícky salón s požiadavkou, že chce vlasy mierne skrátiť a upraviť. Keďže nechcela nič špeciálne, ani ju nenapadlo, že by mohla kaderníčka na tom niečo pokaziť.

Tak toto rozhodne nevyšlo!

Už keď začala kaderníčka vlasy Amy strihať, videla, že jej berie viac, ako sa dohodli. „Zdalo sa mi to až príliš krátke, ale účes bol pekný, tak som bola spokojná,“ hovorí Amy.

Potom sa jej kaderníčka spýtala, či by nechcela skúsiť ofinu, vraj by sa jej hodila. Amy súhlasila a účes sa jej celkom pozdával. Kaderníčka jej vlasy vyfénovala tak, aby si nevšimla, že účes úplne pokazila.

"Keď ma zbadala moja mama, povedala len: Ó Bože, musíš sa lepšie pozrieť do zrkadla, je to naozaj zlé!“ Keď sa Amy poriadne obzrela v zrkadle a uvoľnila vlasy, ktoré jej kaderníčka „zakamuflovala,“ neverila vlastným očiam. 

Facebook/Amy Gallagher

Na jednej strane jej kaderníčka urobila pod ofinou nepochopiteľnú skrátenú vrstvu, čo sa snažila pri úprave vlasov skryť za ucho.

Facebook/Amy Gallagher

​Keď sa mladá žena do kaderníctva vrátila a ukázala majiteľom, aký účes jej kaderníčka spravila, najskôr jej navrhli, že jej účes upravia a zastrihnú aj druhú stranu, čo Amy razantne odmietla a žiadala vrátenie peňazí. Vôbec sa jej nečudujeme!

Facebook/Amy Gallagher

​Máte aj vy nejakú zlú skúsenosť z kaderníctva? Napíšte nám a podeľte sa o svoj príbeh!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie