Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najpopulárnejšia beauty blogerka sveta Huda Kattan: Šokujúca FOTO pred vylepšeniami
Zdielať na

Najpopulárnejšia beauty blogerka sveta Huda Kattan: Šokujúca FOTO pred vylepšeniami

Zdroj: facebook

Jej blogy a produkty milujú ženy po celom svete, ktoré sa jej chcú podobať a mať tak krásnu tvár ako ona. Najúspešnejšia obchodníčka so ženskou krásou Huda Kattan však sama prešla vylepšeniami.

Huda pred rokmi spôsobila takú malú revolúciu v beauty svete. Tmavovlasá kráska s exotickým menom totiž na svojej pleti skúšala produkty, ktoré by ste si na tvár rozhodne nedali.

facebook

​Jej zlepšováky, ako dosiahnuť krásnu a bezchybnú pleť, si ženy zamilovali a neváhali vyskúšať aj na sebe. To bol len krôčik k tomu, aby Huda ponúkla svetu svoj vlastný mejkap a líčidlá, ktoré dnes patria medzi tie top a využívajú ich tí najlepší vizážisti. Sama Huda je atraktívna žena, ktorej krásu mnohé závidia. Ona sa priznala, že v minulosti trpela rôznymi komplexmi a akosi nikam nedokázala zapadnúť. „Nikam som sa nevedela zaradiť a rozhodne som sa nepovažovala za peknú. Práve naopak, všetci okolo mňa boli krajší. Mejkap som objavila vo veľmi skorom veku a predstavoval pre mňa slobodu. Častokrát som sa len zatvorila do izby, maľovala si obočie, oči a skúšala veci na sebe,“ zdôverila sa na Instagrame.

Huda kedysi (vľavo) a dnes

Instagram

​Dnes ju mnohé ženy považujú za svoj idol aj ideál krásy. No ani ona nie je taká krásna od prírody. Z fotiek z mladosti vidieť, že má zväčšené pery, ku ktorým sa aj priznala. A dnes sa môže pýšiť aj menším nosom. Hoci jej mejkap a líčidlá skrášľujú ženy, aj „farbičky“ majú svoje limity...

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie