Skoro jasno
16°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Ukrajinská BARBIE ukázala svoju mamu: Jej výzor vás asi (ne)prekvapí!
Zdielať na

Ukrajinská BARBIE ukázala svoju mamu: Jej výzor vás asi (ne)prekvapí!

Zdroj: Facebook/Valeria Lukyanova

Valeria sa preslávila nielen svojim vzhľadom pripomínajúcim bábiku, ale aj tvrdením, že sa takto narodila. Najnovšie sa pochválila rovnako „prirodzene“ vyzerajúcou mamou.

Snáď každá krajina má minimálne jednu živú Barbie a má ju aj Ukrajina. Valeria Lukyanova (32) však tvrdí, že je iná, ako ostatné, lebo jej vzhľad je na rozdiel od iných takmer úplne prirodzený.

Valeria tvrdí, že upraviť si nechala iba prsia a nosí špeciálne šošovky, ktoré zväčšujú dúhovku. Ostatné je vraj dielom matky prírody a génom, ktoré zdedila po svojej mame.

https://www.instagram.com/p/Bn49scohvjz/?hl=en&taken-by=valeria_lukyanova21 

Ako dve hrozná...

I keď by sa mohlo zdať, že Valeria nič nerobí, iba si pestuje svoju krásu, je pomerne vyťažená a aktívna v mnohých smeroch. Pochválila sa, že ju okrem iného živí aj písanie kníh, poradenstvo, či rôzne semináre.

Ukrajinská Barbie, ktorá má na Instagrame tisíce fanúšikov, nedávno ukázala dôkaz, že jej krása je prirodzená. Keď sa pozriete na jej mamu, pochopíte, že jablko skutočne nespadlo ďaleko od stromu. Alebo že by mali predsa len spoločného plastického chirurga?

Skutočný vek jej matky nikto nepozná, vyzerá však ako jej sestra...

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/BnwGqdNh5z2/?hl=en&taken-by=valeria_lukyanova21

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/BneLEpaBdPW/?hl=en&taken-by=valeria_lukyanova21

Súvisiace články

Najčítanejšie