Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Neniesla si relaxačnú masku na tvár, vystrašila celú rodinu: Toto vás pobaví!
Zdielať na

Neniesla si relaxačnú masku na tvár, vystrašila celú rodinu: Toto vás pobaví!

Zdroj: Profimedia

Štvornásobná mamička si chcela dopriať trochu starostlivosti a času aj pre seba a tak si po náročnom dni spravila kúpeľ a naniesla masku na pleť. Dopadlo to však inak, ako si predstavovala!

Laura Weiser (28) sa pri štyroch malých deťoch nezastaví, preto sa rozhodla, že si dopraje aspoň chvíľku relaxu aj pre seba.

Ako z hororu!

Laura si v sieti Primark kúpila masku na tvár s podobizňou Disneyho princeznej Jasmíny, ktorá bola napustená hydratačnou zložkou.

Profimedia

​Napustila si vaňu a masku si rozprestrela na tvár bez toho, že by sa videla. Keď vyliezla z vane, masku si ešte nechala pôsobiť, ale stále netušila, ako v nej vyzerá.

Keď sa vrátila do spálne, manžel dostal záchvat smiechu a povedal jej, že vyzerá ako postava z hororu. Laura si myslela, že preháňa, ale keď sa zbadala, rovnako sa neubránila smiechu a musela sa ihneď odfotiť, aby jej aj ostatní verili.

Profimedia

Napriek tomu, že vzhľad relaxačnej masky vyzeral úplne inak, ako na obrázku, Laura si účinok masky veľmi pochvaľovala a vraj si ju určite kúpi opäť. Spoločnosť, ktorá masky vyrába, by jej mala poslať zásoby na celý rok, lepšiu reklamu si snáď ani nemohli priať!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie