Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na školskej stretávke chcela vyzerať najlepšie: Po zákrokoch totálne omladla
Zdielať na

Na školskej stretávke chcela vyzerať najlepšie: Po zákrokoch totálne omladla

Zdroj: youtube

Táto žena sa chystala na stretávku zo strednej školy a veľmi túžila spolužiakov ohúriť, čo sa jej vďaka zásahom plastického chirurga jednoznačne podarilo.

Keď Donarae Dunwoody (57) dostala pozvánku na stretnutie zo školy po 39-tich rokoch, ihneď sa rozhodla, že bude vyzerať najlepšie zo všetkých a začala na tom okamžite pracovať.

Zmena jej prospela

Ktorá z nás by netúžila na stretnutí po desiatkach rokov svojich spolužiakov pozitívne ohúriť svojim vzhľadom a vizážou? Donarae túžila po drobných estetických vylepšeniach už dlhšie, ale práve pripravovaná stretávka bola pre ňu veľkou motiváciou, aby sa konečne odhodlala.

Donarae sa obrátila na skúseného plastického chirurga, s ktorým sa dohodla na piatich estetických zákrokoch, ktoré zahrňovali odstránenie tuku na brade a čelusti, úpravu očných viečok či vypnutie pokožky na pleti.

5 týždňov po operáciách mala všetky rany dôkladne zahojené, mohla sa nahodiť, nalíčiť a vybrať sa šokovať a možno aj trošku provokovať svojich spolužiakov. Chcela ich svojím výzorom doslova omráčiť a vyzerá to tak, že sa jej to rozhodne podarilo, čo poviete?

Pozrite si jej premenu aj vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie