Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kvôli novému účesu nevychádzala z domu: Mala to naozaj také zlé?
Zdielať na

Kvôli novému účesu nevychádzala z domu: Mala to naozaj také zlé?

Zdroj: Instagram

Ak roky nosíte dlhé vlasy, asi ste sa už niekoľkokrát chceli dať ostrihať nakrátko. Rovnako na tom bola aj Hedy, ktorá sa k tomuto kroku odhodlala a veľmi to oľutovala.

Mladá Američanka sa uplynulý rok presťahovala z Kalifornie do New Yorku a túžila po nejakej radikálnej zmene.

Najprv premýšľala nad zmenou mena, ale napokon sa rozhodla pre menej „bolestivý“ krok, a tým bol nový strih. „Vyskúšala som už všetky farby, takže som si povedala, že si vlasy dám ostrihať. Zo začiatku sa mi účes aj páčil, ale už po troch dňoch som si uvedomila, že som urobila obrovskú chybu! Hovorila som si, že sú to len vlasy a narastú, ale... Ak si myslíte, že s krátkymi budete mať menej práce, mýlite sa!“ zverila sa vo svojom blogu Hedy.

 

Instagram

Instagram

​Každé ráno si ich musela umývať, nemohla si ich zopnúť do vrkoča, pri cvičení jej padali do čela a boli hneď mokré... „Časom som svoj účes začala naozaj nenávidieť až tak, že som nevychádzala zo domu. Pracovala som z bytu, objednávala si jedlo, aby som nemusela chodiť do potravín. Dokonca som začala nosiť klobúky aj šatky, zafarbila si vlasy na tmavšie, ale nič nepomáhalo.“ Trvalo osem mesiacov, kým si ich vedela zopnúť do minicopu a jej život sa pomaličky vracal do zabehnutých koľají. „Hoci som si myslela, že mi na vlasoch nikdy tak nezáleží, opak bol pravdou. Túto chybu by som už nikdy nezopakovala a nedala sa ostrihať,“ dodala Hedy. Podľa nás jej to seklo aj s krátkymi vlasmi, čo poviete?

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie