Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nová hviezda New York Fashion Week: Keď vyšla na mólo, všetkým vyrazila dych
Zdielať na

Nová hviezda New York Fashion Week: Keď vyšla na mólo, všetkým vyrazila dych

Zdroj: Instagram

Keď sa objavila na prehliadkovom móle, ľudia zostali úplne dojatí. Je iná, ako všetky ostatné a práve preto je taká jedinečná! Fantastické!

21-ročná Marian Avila sa narodila v oblasti Benidormu vo východnom Španielsku a už od útleho detstva túžila po tom, že sa raz stane modelkou a herečkou.

Netradičná modelka

Marian sa veľký sen skutočne splnil a stala sa dokonca súčasťou týždňa módy v New Yorku. A prečo je táto dievčina iná ako ostatné modelky? Narodila sa totiž s Downovým syndrómom a asi nikto okrem nej neveril, že by sa z nej mohla stať úspešná modelka.

Táto odvážna žena je úžasným príkladom aj pre iných ľudí, ktorí sa narodili s Downovým syndrómom, a ukazuje im, že sa nikdy netreba vzdávať svojich snov. 

Instagram

Obrovský úspech

Marian na veľkom módnom podujatí dokázala, že na to naozaj má a nádherné spoločenské šaty predviedla v plnej paráde. Podporiť ju prišli aj rodinní príslušníci a rovnako jej držali palce aj ostatné predvádzajúce modelky.

"Počas večera som sa cítila úžasne. Som šťastná, že som mohla ukázať svetu, že neexistujú žiadne prekážky," povedala krásna Španielka, ktorá predvádzala šaty návrhárky Talishe White. Tá sa o Marian dozvedela vďaka sociálnym sieťam, kde prezentovala svoje fotografie, tak ju oslovila a navrhla jej spoluprácu.

Po tomto mimoriadnom úspechu sa o netradičnú modelku zaujímajú mnohé značky a fashion časopisy, je teda viac než isté, že kariéra odvážnej Marian sa ešte len rozbehne. Držíme jej palce!

Instagram

https://www.instagram.com/p/BeRaeNkFRhu/?hl=en&taken-by=marianavilamodel

​https://www.instagram.com/p/BncnmOsHwWx/?hl=en&taken-by=marianavilamodel

https://www.instagram.com/p/BnZBioen_kn/?hl=en&taken-by=marianavilamodel

https://www.instagram.com/p/BnEwzatnNwk/?hl=en&taken-by=marianavilamodel

https://www.instagram.com/p/BmWaMjxHUvx/?hl=en&taken-by=marianavilamodel

https://www.instagram.com/p/BlETmYnH59I/?hl=en&taken-by=marianavilamodel

https://www.instagram.com/p/Bi3uBYIn5bz/?hl=en&taken-by=marianavilamodel

Súvisiace články

Najčítanejšie