Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Schudnuté a omladnuté: Wau, tak to je poriadna zmena u známych Sloveniek
Zdielať na

Schudnuté a omladnuté: Wau, tak to je poriadna zmena u známych Sloveniek

Zdroj: profimedia.sk

Pred pár dňami sa na nábreží Dunaja konala párty televízie JOJ, na ktorú zavítalo množstvo televíznych hviezd. Pozornosť však pútali práve tieto krásky. Pozrite sa!

Skvelá párty, na ktorej televízia JOJ predstavila svoje jesenné novinky, bola nadupaná celebritami.

Paradoxne, najviac pozornosti pútali zrelšie ročníky, ktoré by svojimi postavičkami aj outfitmi strčili do vrecka aj o polovicu mladšie kolegyne. Napríklad Zuzana Vačková ukázala svoju top postavičku na ktorej pravidelne maká a hoci tesne pred 50-tkou, vyzerá neuveriteľne! S novou športovejšou figúrou sa pochválila aj Erika Barkolová, ktorá sa už pár mesiacov dáva opäť do formy a veru ubúdajúce kilá je na nej vidieť.

 Zuzana Vačková

profimedia.sk

​Erika Barkolová

profimedia.sk

​Rovnako top figúru predviedla aj kandidátka z prvej reality šou Barbora Chlebcová. S krátkym lobom a v kvetinových šatách jej to seklo rozhodne viac, ako pred rokmi v spomínanej šou. O dobrých pár kíl je ľahšia aj moderátorka Supermamy Renáta Názlerová. Sviežo, mladistvo a chic vyzerala ja moderátorka relácie Na chalupe Katarína Jesenská. Na svojich postavičkách pracujú aj Lujza Garajová Schrámeková a Kristína Greppelová, ktorá je chudšia ako kedykoľvek predtým. Ktorá sa páči vám?

 Barbora Chlebcová

profimedia.sk

​Renáta Názlerová

profimedia.sk

​Lujza Garajová Schrámeková

profimedia.sk

​Kristína Greppelová

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie