Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Peštovej tajná zbraň na vrásky: Jej pleť žiari vďaka tejto maske
Zdielať na

Peštovej tajná zbraň na vrásky: Jej pleť žiari vďaka tejto maske

Zdroj: Instagram

Hoci má Daniela Peštová tesne pred päťdesiatkou, pýši sa sviežou tvárou, ktorou môže konkurovať aj o polovicu mladším ženám. Poznáme jej tajomstvo mladistvo vyzerajúcej pleti.

Iné v jej veku bez okolkov ľahnú pod nôž a holdujú botoxovým výplniam, Peštová je výnimka a starne s gráciou.

Zdravý životný štýl, pravidelný pohyb a príkladnú starostlivosť o pokožku vidieť už na prvý pohľad. Daniela má 47 rokov a vyzerá super, či už upravená alebo bez mejkapu. Slávna modelka nedávno prezradila jeden z jej top produktov, ktoré pravidelne používa. Ide o špeciálnu masku na tvár.

Dokonale nalíčená alebo len tak trochu, vždy vyzerá super

Instagram

Základ gélovej masky tvorí slimačí sliz, ktorý v beauty segmente nie je žiadnou novinkou. Má hojivé, antibakteriálne aj antioxidačné účinky. Vyhladzuje jemné vrásky a jazvičky, regeneruje pokožku a super je aj na akné. Okrem toho obsahuje extrakt z morských rias a tradičné kórejské bylinky, ktoré chránia pokožku. 

Instagram

Konkrétnu masku si ženy z rôznych kútov sveta nevedia vynachváliť a na rôznych beauty fórach nájdete na ňu len pozitívne ohlasy. Super je aj pre tie, ktoré majú veľmi citlivú pokožku. Mnohé zákazníčky dokonca tvrdia, že už po prvom použití videli zjemnenie jemných vrások. Efekt dokonca trval až dva dni.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie