Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Spoznali by ste ju? Belohorcová prekvapila totálnou zmenou imidžu!
Zdielať na

Spoznali by ste ju? Belohorcová prekvapila totálnou zmenou imidžu!

Zdroj: Profimedia

Zuzana sa po dlhšej dobe objavila na akcii v Bratislave, ale na prvý pohľad ju snáď nikto nespoznal! Čo poviete, pristane jej to alebo to prehnala?

Zuzana Belohorcová (42) žije už roky so svojou rodinkou v Miami, ale vďaka sociálnym sieťam je aj so slovenskými fanúšikmi stále v kontakte. Bývalá moderátorka šteklivých relácii sa zmien nebojí, čo dokázala už niekoľkokrát. Tentoraz sa ukázala v Bratislave až tak zmenená, že ju ľudia nespoznávali.

Zuzana chodí na Slovensko pravidelne prázdninovať s deťmi k starým rodičom, teraz sa však objavila v známej parfumérii v Bratislave, kde sa predstavovala nová vôňa.

Hoci sme zvyknutí, že Zuzana sa nemá problém ukazovať aj úplne nenalíčená, tentoraz prekvapila úplným opakom. Bola “zmaľovaná” až tak výrazne, že sa na seba vôbec nepodobala. Čo poviete, spoznali by ste ju? 

Profimedia

​Bývalá moderátorka bola s týmto imidžom a výrazným mejkapom zjavne spokojná a fotkou sa pochválila aj na svojom Instagrame.

https://www.instagram.com/p/BkydjjyBldO/?taken-by=zuzanabelohorcova

Za extravagantné líčenie poďakovala Miroslave Fabušovej, ktorá jej na spomínanej akcii robila aj spoločnosť. Či bol mejkap prehnaný alebo nie, posúďte sami. Dôležité je, že Zuzana sa v ňom cítila dobre!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie