Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Túto modelku návrhári milujú: Keď uvidíte jej fotky, pochopíte, prečo je výnimočná
Zdielať na

Túto modelku návrhári milujú: Keď uvidíte jej fotky, pochopíte, prečo je výnimočná

Zdroj: Instagram

Napriek tomu, že je niekoľkonásobnou babičkou, strčí do vrecka aj o polovicu mladšie krásky. Táto žena je dôkazom toho, že krása nepozná vek. No povedzte, nie je nádherná?

Maye Musk (70) ešte rozhodne nepatrí do starého železa, práve naopak! Zreje ako víno a s pribúdajúcim vekom dostáva stále viac ponúk. Ako to, že vyzerá stále tak úžasne?

"Móda sa dá kúpiť, ale štýl, ten musíte mať!"

Toto je jeden z najznámejších výrokov Coco Chanel a práve táto prekrásna žena je toho dôkazom. Jej jedinečná charizma a štýl sa nedá kúpiť ani naučiť, má to jednoducho v sebe.

Maye je matkou uznávaného miliardára Elona Muska, okrem neho má ďalšie dve deti a šesť vnúčat. Napriek tomu, že je už babičkou, má rušnejší život, ako väčšina ľudí v podstatne mladšom veku.

Instagram

Ako sama priznala, má toľko ponúk na predvádzanie a fotenie módy, že musí mnohé dokonca odmietať. Najväčší zlom v jej modelingovej kariére vraj paradoxne nastal v období, keď si prestala farbiť vlasy a nechala si ich prirodzene šedivé. “Prijala som samú seba takú, aká v skutočnosti som. So šedinami, aj s vráskami. Cítim sa šťastná,” prezradila modelka v rokoch, ktorá je inšpiráciou pre ženy z celého sveta.

Instagram

Maye sa okrem modelingu venuje aj nutričnému poradenstvu. Za svoj vzhľad vďačí nielen dobrým génom, ale aj správnemu životnému štýlu, ku ktorému ju viedla jej mama, ktorá sa dožila krásnych 98 rokov.

Instagram

Za najdôležitejšie považuje pravidelný pitný režim. Nikdy sa nadmerne neopaľovala a vždy používa krémy s UV faktorom. V strave sa vyhýba polotovarom a hotovým jedlám a nedá dopustiť na ľahkú domácu stravu zo sezónnych potravín. Veľa čerstvej zeleniny a strukovín sú podľa nej jedným z kľúčov k dlhovekosti. 

Takto vyzerá skutočná prirodzená krása, súhlasíte?

Profimedia

Instagram

Instagram

Instagram

​Pozrite si viac fotografií v galérii:

Súvisiace články

Najčítanejšie