Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Použila samoopaľovací sprej, ale na niečo zabudla: FOTO jej tváre valcuje internet
Zdielať na

Použila samoopaľovací sprej, ale na niečo zabudla: FOTO jej tváre valcuje internet

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Tieto zábery vás nielen pobavia, ale určite sa z nich aj poučíte! Na túto vec po použití samoopaľováku nikdy nezabúdajte!

Alex Vinklarek (17) z Houstonu zdieľala fotografie svojej tváre krátko po nanesení samoopaľovacieho prostriedku a tie sa rozšírili po sociálnych sieťach rýchlo ako blesk. Keď ich uvidíte, pochopíte, prečo.

Alex veľmi dobre vie, že kým samoopaľovací prostriedok poriadne neuschne a nevstrebe sa do pokožky, nesmie prísť do kontaktu s vodou. Keď však odišla zo salónu s čerstvou vrstvou „opálenia“ zo spreja, nastúpila do auta a sledovala videá na Twitteri.

Čo čert nechcel, mladé dievča si pozrelo veľmi dojímavé video o psíkovi a jeho majiteľovi, ktoré ju absolútne rozcítilo a slzy sa jej spustili ako hrachy. Alex vedela, že je zle a ihneď sa pozrela do zrkadla. „Keď som sa uvidela, začala som plakať ešte viac, pretože to vyzeralo hrozne,“ priznala.

 Nakoniec sa na svojej chybe poriadne zabavila a rozhodla sa o svoj trapas podeliť s ostatnými. Nezabúdajte, po použití samoopaľováku vydržte aspoň 2 hodiny neplakať! V opačnom prípade dopadnete takto!

Twitter

Twitter

Twitter

Súvisiace články

Najčítanejšie