Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jedna má desiatky plastík, druhá starne prirodzene: Tieto herečky sú rovesníčky!
Zdielať na

Jedna má desiatky plastík, druhá starne prirodzene: Tieto herečky sú rovesníčky!

Zdroj: Profimedia

Obe herečky majú nad sedemdesiat rokov, no každá z nich sa k pribúdajúcemu veku postavila inak. Pozrite sa na ich aktuálne fotografie, ten rozdiel bije do očí!

Nezáleží na tom, či máte na konte milióny, alebo ste chudobní ako kostolná myš. Starneme všetci rovnako, niektorí si to však odmietajú pripustiť a v snahe udržať si mladosť zachádzajú do extrémov.

Vedeli ste, že herečky Helen Mirren a Suzanne Somers sú rovesníčky? Somers má 71 rokov a Mirren je o pár mesiacov staršia. Obe boli v minulosti krásne a žiadané, ale každá sa so starnutím vyrovnala po svojom.

Vyhrala prirodzenosť, či zásahy plastických chirurgov? Pozrite sa na ich aktuálne fotografie, ktoré hovoria za všetko.

Profimedia

​Helen Mirren

Asi najznámejšia zástankyňa prirodzeného starnutia pravidelne dokazuje, že krása neznamená mať vyhladenú pleť a napumpované pery. Helen si je vedomá toho, že bojovať proti prírode nemá zmysel a z pribúdajúcich rokov urobila svoju prednosť. Že sa to naozaj dá dokazuje na každej spoločenskej akcii. Osobitý šarm a mladistvé vyžarovanie má vďaka štíhlej postave, sviežemu krátkemu účesu a úsmevu, ktorý ju rozžiari viac, ako akýkoľvek šperk.

Profimedia

Suzanne Somers

Okúzľujúca kaderníčka Carol Foster zo seriálu Krok za Krokom patrila dlhé roky medzi sexsymboly. Po skončení seriálu sa jej už výraznejšie presadiť nepodarilo a zamerala sa najmä na pestovanie svojej krásy. Vydala dokopy až 25 úspešných kníh a paradoxom je, že zbohatla aj vďaka vlastnej značke prírodnej kozmetiky, napriek tomu, že ona sama sa preslávila množstvom plastických operácií. Hoci na sociálnych sieťach ukazuje iba dokonalo vyretušované fotografie, realita je úplne iná. Toto je výsledok jej honby za mladosťou…

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie