Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Legíny na verejnosti radšej nenosí: Krásku preslávilo TOTO dokonalé pozadie
Zdielať na

Legíny na verejnosti radšej nenosí: Krásku preslávilo TOTO dokonalé pozadie

Zdroj: Instagram

V minulom roku vyhrala súťaž o najkrajší zadok v celej Číne a odvtedy sa obrátil jej život naruby. Čo poviete na jej postavu vy?

Gao Qian (20) získala titul najkrajšieho pozadia v Číne a teraz sa chystá preraziť aj v Brazílii. Svoje hriešne sexi krivky však nemá zadarmo a denne pracuje na svojej kondičke a pevných svaloch.

Najkrajšie pozadie Číny

Pred súťažou trávila Gao v posilňovni aj šesť hodín denne a nielen zadok, ale aj celú postavu si vyformovala do závideniahodných tvarov. Kráska prezradila, že na pekný a pevný zadok najlepšie fungujú drepy a výpady, ktoré robí každý deň.

https://www.instagram.com/p/BeMP9_Glqud/?taken-by=_gaoqian_

Gao má na Instagrame vyše 70-tisíc fanúšikov, ktorí jej fandia a inšpirujú sa jej radami. Mladá Číňanka pracuje ako osobná trénerka a vlogerka a dá sa povedať, že pekný zadok jej vynáša veľmi slušné peniaze. Vo svojom mladom veku má okrem luxusného bytu a auta aj vlastnú posilňovňu.

https://www.instagram.com/p/BXL2fOuFHM0/?taken-by=_gaoqian_

Kým mnohé známe celebrity si k dokonalému pozadiu pomáhajú chirurgickými zákrokmi, Gao tvrdí, že jej postava je zásluhou výhradne pravidelného cvičenia a zdravého životného štýlu. Momentálne sa pripravuje na Miss Bumbum v Brazílii a verí, že vďaka podpore svojej rodiny sa jej podarí uspieť aj tam.

Toto je naozaj pekná a najmä prirodzená postava, čo poviete?

Facebook/Gao Qian

​https://www.instagram.com/p/BcjwLqXFEAT/?taken-by=_gaoqian_

https://www.instagram.com/p/BhP_fFGlYUu/?taken-by=_gaoqian_

https://www.instagram.com/p/Bg7PtEQF5WQ/?taken-by=_gaoqian_

Súvisiace články

Najčítanejšie