Skoro jasno
15°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Famózna premena vám vyrazí dych: Verili by ste, že na oboch fotkách je tá istá žena?
Zdielať na

Famózna premena vám vyrazí dych: Verili by ste, že na oboch fotkách je tá istá žena?

Zdroj: Instagram/goar_avetisyan

Mladá ruská vizážistka pomohla žene, ktorú trápi extrémne množstvo znamienok. Aspoň na chvíľu sa cítila ako krásna labuť. Pozrite sa na tú fantastickú transformáciu.

Goar Avetisyan (24) je známa mejkap artistka žijúca v Moskve, ktorá sa preslávila doslova dych berúcimi premenami pomocou mejkapu a šminiek. Pozrite si jednu z jej posledných prác, ktorá len potvrdzuje, že právom dostala prezývku “živý photoshop.”

Hoci má vizážistka na Instagrame vyše 4 milióny fanúšikov, mnohí jej vyčítajú, že pri premenách používa príliš hrubé vrstvy mejkapu. Goar však často pracuje so ženami, ktoré majú výrazný problém na tvári, sú po ťažkej chorobe, alebo napríklad prežili zásah kyselinou.

Irina Pavlutskaya, ktorú vizážistka premenila na krásnu labuť, sa narodila s vážnym kožným problémom – celá jej tvár a telo sú posiate výraznými materskými znamienkami. Jej príbeh je o to silnejší, že ju matka opustila ešte ako dieťa. Keď sa Irina videla po zmene s prekrásnou vizážou, zostala absolútne dojatá. Aspoň na chvíľu sa cítila naozaj krásna. WAU!

https://www.instagram.com/p/Bgg3UMonFcw/?taken-by=goar_avetisyan

Súvisiace články

Najčítanejšie