Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Svieže účesy, ktoré vás omladia: Stavili na ne aj tieto štyri Slovenky!
Zdielať na

Svieže účesy, ktoré vás omladia: Stavili na ne aj tieto štyri Slovenky!

Zdroj: Instagram

Vonku sa už pomaly oteplieva a s príchodom jari sa mnohé ženy rozhodujú pre kratší strih. Rovnako ako to pred pár dňami urobili tieto známe krásky.

Po dlhej zime treba aj vlasom dopriať trochu sviežosti a najlepšie to urobíte tak, že si ich skrátite alebo prestriháte. Nový účes pomôže nielen vašej korune krásy, ale aj vašej tvári a trochu ju rozžiari. Navyše tým správne zvoleným účesom si okamžite uberiete pár rokov. Inšpirujte sa.

Svojská komička Evelyn sa rozhodla pre veľkú zmenu a nechala si ostrihať ofinu. Všeobecne platí, že vďaka ofine žena omladne o pár rokov. Čo poviete?

Instagram

​Pre veľmi trendy bob sa rozhodli aj bývalá misska Kristína Krajčírová. Tá si svoje vlasy nechala skrátiť asi aj o polovicu. Nezdá sa vám, že jej ubral pár rokov? Veľmi podobným strihom sa pred pár dňami pochválila ďalšia misska Jeanette Borhyová. Ktorej sekne viac?

Kristína Krajčírová

Instagram

​Jeanette Borhyová

Instagram

​A o dobrých 15 centimetrov prišla aj vychytená vizážistka Zuzana Šutjaková, ktorá mala tú česť osobne sa stretnúť s Kim Kardashian. Rozmýšľate aj vy nad nejakou zmenou?

instagram/Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie