Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zázrak menom Bi-Oil: Funguje na jazvy po akné? Tu je dôkaz!
Zdielať na

Zázrak menom Bi-Oil: Funguje na jazvy po akné? Tu je dôkaz!

Zdroj: profimedia.sk

Niektorí nemali to šťastie na bezchybnú pleť, čo im pripomínajú jazvičky a iné nedokonalosti na tvári. Čo na ne naozaj zaberie?

Na trhu je množstvo produktov, ktoré sľubujú, že vás za pár týždňov, či mesiacov zbavia jazvičiek, strií, drobných jaziev a nerovností pokožky. Jeden z nich, konkrétne zázračný Bi-Oil, sa rozhodla otestovať aj istá rakúska novinárka.

Možno ste ho už otestovali a nedáte na neho dopustiť. A niektoré z vás ho možno považujú len za ďalší "reklamný" olejček, ktorý váš problém nevyrieši. Vyskúšala ho aj spomínaná novinárka, ktorá ho v minulosti použila na jazvy na brucho, ktorých vzhľad sa výrazne zlepšil. Keďže ešte nedávno ju trápilo akné, ktoré jej na tvári zanechalo nepekné škvrny, rozhodla sa, že tento olej otestuje aj na tvári.

 Prvá fotka je pred používaním oleja a druhá po 3 týždňoch

woman.at

​Olej používala tri týždne a výlučne na miesta, kde mala jazvičky a iné nedokonalosti pleti. Olej vždy ráno a večer jemnými krúživými pohybmi vmasírovala do pokožky. A výsledok? Ten je naozaj super! Len po troch týždňoch jej pleť vyzerá skvele. Čo poviete? 

Súvisiace články

Najčítanejšie