Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tak TOTO jej nevyšlo! Emma Watson ukázala nové tetovanie, ľudia sa jej smejú
Zdielať na

Tak TOTO jej nevyšlo! Emma Watson ukázala nové tetovanie, ľudia sa jej smejú

Zdroj: Profimedia

Filmová Hermiona už dávno nie je dievčatko a okrem hereckého talentu sa angažuje aj v boji za práva žien. Jej posledný krok jej však tak trochu nevyšiel.

Emma Watson (27) je zanietenou bojovníčkou za práva žien a často sa k tejto tematike vyjadruje. Na večierku, ktorý sa konal po odovzdávaní Oscarov, opäť chcela poukázať na kontroverznú tému a známy slogan si nechala vytetovať na ruku. Práve touto kerkou si však namiesto obdivu vyslúžila iba kritiku a výsmech. Tušíte prečo?

Trapas ako hrom! (?)

Keď sa objavila na večierku Vanity Fair Oscar Party, hrdo ukazovala svoje tetovanie a pózovala tak, aby ho bolo vidieť. V tej chvíli ešte netušila, že sa na sociálnych sieťach práve kvôli nemu spustí lavína kritiky.

Profimedia

Čo sa vlastne stalo? Emma Watson si nechala na ruku vytetovať názov kampane proti sexuálnemu obťažovaniu žien, ktorý vznikol po sexuálnych škandáloch známych ako #MeToo.

Slogan Time´s Up však mala vytetovaný s gramatickou chybou, chýbal na ňom apostrof. Škodoradostní neprajníci okamžite fotky s jej tetovaním zdieľali na internete a dokonca ju označujú za hlúpu.

Profimedia

​Je pravda, že by mala poznať presný názov kampane, ktorej robí osvetu, ale podľa nás to zase až také strašné nebolo. Navyše, tetovanie je len dočasné, tak snáď sa na tento malý trapas rýchlo zabudne. Stávajú sa aj horšie veci, no nie?

 

Súvisiace články

Najčítanejšie