Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Doplnky našej mladosti sú späť: Spomínate si, čo všetko sme nosili vo vlasoch?
Zdielať na

Doplnky našej mladosti sú späť: Spomínate si, čo všetko sme nosili vo vlasoch?

Zdroj: pinterest.com

Čo sa týka účesov a doplnkov do vlasov, pripravte sa na deväťdesiatky v plnej paráde!

Tiež ste si mysleli, že čelenky, výrazné sponky a hlavne štipce sú už záležitosťou minulosti a nikdy sa do módy nevrátia? My tiež. Ale tohtoročné trendy z fashion weeks rozhodli inak. Je čas vytiahnuť doplnky do vlasov z našich mladších čias, ktoré tento rok oslavujú svoj veľký comeback.

Štipce a sponky

Na februárovom fashion week v New Yorku sa dostali štipce na výslnie vďaka módnej show Alexandra Wanga. Všetky modelky mali vlasy uhladené dozadu a zopnuté veľkým obyčajným štipcom. Úplne obyčajný ale nebol - bolo na ňom vyryté návrhárove meno.

pinterest.com

Výrazné sponky, ktorými zopnete vlasy pozdĺž tváre a tesne pri ušiach, sa objavili na prehliadke módnych značiek Zadig & Voltaire alebo Michael Kors. Vyzerá to pekne a aspoň potom vlasy nepadajú do tváre. Ak si plánujete nejakú ozdobnú sponu zaobstarať, nešetrite na kamienkoch! Čím nápadnejšie, tým lepšie.

pinterest.com

Látkové gumičky

Tiež ste ich milovali? Neťahajú, nerobia na vlasoch ohyby a cop s nimi vyzerá bohatší. Investujte do saténových alebo vzorovaných, ktoré vás len tak neprestanú baviť, a noste vďaka nim vlasy na všetky spôsoby: vysoko vyčesaný aj nízky cop alebo s nimi vytvorte uvoľnený drdol. Pozrite si inšpirácie aj návod, ako si retro gumičku do vlasov vyrobiť doma.

pinterest.com

Čelenky

Na módnej šou singapurského návrhára Prabal Gurunga sa objavili modelky s uhladeným drdolom, ktorý zdobila zubatá čelenka. Ak ste nikdy nemali v láske tieto čelenky, ktoré tlačili za ušami, možno vás poteší trend, ktorý nastolil Tom Ford na svojej módnej show - široké látkové čelenky, v tomto prípade koženkové, kombinované s výraznými náušnicami a dramatickým líčením.

pinterest.com

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie