Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Trik so suchým šampónom vás zachráni: Stavíme sa, že ste ho doteraz používali ZLE
Zdielať na

Trik so suchým šampónom vás zachráni: Stavíme sa, že ste ho doteraz používali ZLE

Zdroj: Profimedia

Aspoň príležitostne po ňom určite siahne každá žena, ale takmer všetky ho používame nesprávne. Malý trik so suchým šampónom vám prinesie oveľa lepší výsledok.

S používaním suchého šampónu by sme to rozhodne nemali preháňať, raz za čas je však jeho pomoc na nezaplatenie, však? Keď sa naučíte, ako ho používať správne, oceníte ho dvojnásobne.

Trik so suchým šampónom

Suchý šampón má za úlohu “oživiť” naše vlasy medzi jednotlivými umývaniami, alebo jednoducho vtedy, keď si nestíhame vlasy umyť a potrebujeme vyzerať dobre a upravene.

Takmer všetci používame suchý šampón ráno, resp. predtým, ako vyrazíme von. Pri pohľade do zrkadla zistíme, že naše vlasy nevyzerajú dobre a tak na ne rýchlo nasypeme túto pomôcku. Podľa odborníkov to však nie je správny postup!

Pinterest

​Ako používať suchý šampón správne?

Vlasoví stylisti radia, aby ste si suchý šampón naniesli ešte predtým, ako pôjdete spať. Napríklad keď sa vrátite z večierku v noci a už vopred viete, že ráno si nestihnete umyť vlasy. Cez noc stihne maz nielen odsať oveľa lepšie, ale zabráni aj ďalšiemu masteniu. Ráno budú vaše vlasy vyzerať sviežo, nebudú “prilepené” na hlave a budú sa ľahko upravovať.

Tipy navyše

Vedeli ste, že namiesto suchého šampónu môžete použiť aj obyčajný detský zásyp?

A tu je postup, ako si vyrobíte prírodný suchý šampón doma.

Súvisiace články

Najčítanejšie