Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Laky na nechty, ktoré vám túto jar nesmú chýbať: Aspoň jeden si určite vyberiete
Zdielať na

Laky na nechty, ktoré vám túto jar nesmú chýbať: Aspoň jeden si určite vyberiete

Zdroj: pinterest.com

Od úplne jednoduchých až po výrazné a veselé vzory. Zo širokej škály aktuálnych trendov v manikúre si každá žena nájde ten svoj.

Jar nám už pomaly klope na dvere a prichádzajú nielen nové módne kúsky, ale aj nové farby a štýly v manikúre. Nosiť sa bude hneď niekoľko rôznych štýlov, minimálne jeden z nich sa vám určite zapáči.

Fialové tóny

Ultra Violet je farbou tohto roka a preto nesmie chýbať ani v odtieňoch lakov na nechty. Absolútnym trendom je lesklý ombré vzhľad. 

pinterest.com

Vintage kvetinové vzory

Pripomína vám tento vzor poťahy vankúšov u vašej babičky? Kvetinový retro vzor bude veľkým hitom, môžete sa vyblázniť do sýtosti. 

pinterest.com

Pastelové odtiene

Skombinujte rôzne pastelové farby a vytvorte si na nechtoch drobné geometrické detaily. Ďalší trend, ktorý bude fičať túto jar.

pinterest.com

Glitre

Trblietky a rôzne farebné glitre sú veľkým trendom v mejkape a rovnako aj v manikúre. Kombinujte trblietavé laky s drobnými nálepkami, pokojne môžete mať každý necht inej farby.

pinterest.com

​Sýto ružová

Takýto lak vynikne aj samostatne, ale pokojne ho skúste ešte doplniť drobnými vzormi, napríklad pomocou bieleho laku na špičkách nechtov. Po zaschnutí nezabudnite prelakovať ešte vrstvou priesvitného laku.

pinterest.com

​Ďalšie inšpirácie na trendy manikúru nájdete v galérii:

Súvisiace články

Najčítanejšie