Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chcela TO utajiť, ale nepodarilo sa: Aha, čo spravila Kate Middleton so svojimi vlasmi!
Zdielať na

Chcela TO utajiť, ale nepodarilo sa: Aha, čo spravila Kate Middleton so svojimi vlasmi!

Zdroj: Profimedia

Čoskoro trojnásobná mamička si nechala svoju hustú hrivu výrazne skrátiť, na čom by nič zvláštne nebolo. Čo teda urobila potajomky?

Nový strih si na doporučenie svojho kaderníka nechala Kate spraviť ešte koncom minulého roka, až teraz však vyplávalo na povrch, čo s odstrihnutými vlasmi spravila.

Pomohla chorým deťom

Keďže Kate si nechala skrátiť vlasy o poriadny kus, napadlo ju, že toľko vlasov by sa dalo nejako využiť a tak si spomenula na charitatívnu organizáciu Little Princess Trust, ktorá pomáha deťom s rakovinou.

Organizáciu založili rodičia, ktorí prišli o svoju dcérku, keď mala iba päť rokov. Strata vlasov bola pre rodičov aj pre malé dievčatko veľmi ťažká a zohnať detskú parochňu bolo takmer nemožné. Po jej smrti vďaka nadácii pomáhajú vyrábať detské parochne, ktoré malí pacienti dostávajú zadarmo. Doteraz ich venovali vyše 5-tisíc deťom.

Profimedia

Kaderník ostrihal Kate z dlhej hrivy 18 centimetrov, ktoré vojvodkyňa nechala do organizácie poslať pod iným menom, pretože si neželala, aby sa to rozoberalo v médiách. Napriek tomu sa to po čase prevalilo a možno už nejaké dievčatko nosí parochňu vyrobenú z vlasov skutočnej princeznej!

Profimedia

"Je to obrovské prekvapenie. Samozrejme, že sme všetci nesmierne potešení, že Kate darovala vlasy a sme veľmi vďační, rovnako, ako sme vďační za všetkých, ktorí sa rozhodli takýmto spôsobom pomôcť chorým deťom,“ povedala Helen Creese, hovorkyňa charitatívnej organizácie.

​https://www.instagram.com/p/BefbijsgyCx/?hl=en&taken-by=officiallittleprincesstrust

Súvisiace články

Najčítanejšie