Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
3 znamenia zverokruhu, ktoré sa nemusia báť starnutia: Tieto ženy budú stále krajšie
Zdielať na

3 znamenia zverokruhu, ktoré sa nemusia báť starnutia: Tieto ženy budú stále krajšie

Zdroj: unsplash.com

Kým väčšine žien pribúdajúci vek prinesie len vrásky a kilá navyše, sú výnimky, ktorým starnutie vyslovene prospieva. Patríte medzi ne aj vy?

Ženy narodené v týchto troch znameniach majú podľa hviezd veľké šťastie. Vekom budú zrieť do krásy a po štyridsiatke budú ešte príťažlivejšie ako za mladších čias.

3 znamenia, ktoré starnú do krásy

PANNA

Ženy v tomto znamení sú perfektné spoločníčky, priateľky či kolegyne, ale na prvý pohľad pôsobia príliš všedne až nudne. U týchto žien sa však všetko zmení po štyridsiatke. Budú prekypovať energiou a začnú si život užívať plnými dúškami. Budú oveľa príťažlivejšie ako za mlada a nikto by ich skutočný vek neuhádol.

Známe ženy narodené v znamení Panna: Claudia Schiffer, Salma Hayek, Cameron Diaz či Adriana Sklenářiková.

​STRELEC

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Strelca, budú po oslave štyridsiatky doslova rozkvitať. Ich vitalita a vášeň budú pôsobiť na opačné pohlavie ako magnet. Ich výhodou je aj prirodzene vtipná a bláznivá povaha, ktorá je ďalším bonusom pre ich mladistvý vzhľad.

Známe ženy narodené v znamení Strelec: Tina Turner, Britney Spears, Scarlett Johannson, či Dara Rolins.

Instagram

​ŠKORPIÓN

Ženy škorpiónky sú zvodné, atraktívne a inteligentné. I keď sú považované za najproblematickejšie ženské znamenie, sú pre opačné pohlavie najviac príťažlivé. Po štyridsiatke bude ich duševná aj fyzická forma na maxime, čo sa prejaví aj na ich pribúdajúcej kráse.

Známe ženy narodené v znamení Škorpión: Julia Roberts, Anne Hathaway, Demi Moore, Winona Ryder, či speváčka Björk.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie